LAPETEK APOLLO-V

38 cm, saarekemalli

ruostumaton teräs

LAPETEK APOLLO-V, rst Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:57010

1 289,60 €(1 040,00 € alv 0%)

Uudistettu Apollo-V - Eleganttia ja ajatonta muotoilua

Laadukasta ja helppokäyttöistä tuuletinta on mukava käyttää, mutta silti tuulettimen pitää ennen kaikkea olla tyylikäs ja keittiöön sopiva. Uusi LAPETEK APOLLO-V on ilmeeltään ajattoman elegantti liesituuletin, jonka ulkonäköä sekä teknisiä ominaisuuksia on entisestään parannettu. Imualue, joka kiertää koko alaosan ja perimetrinen imutekniikka yhdessä tehokkaamman imutehon kanssa takaavat hyvän käryjen keräyksen. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Pyöreä muoto on aina yhtä trendikäs ja sulautuu tyylikkäästi pieneen tai suurempaan keittiöön. LAPETEK Apollo-V voidaan asentaa seinän viereen kattoon tai saarekkeen päälle. Kummassakin vaihtoehdossa sen elegantti muotoilu tulee kauniisti esille.
Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Kaikkia värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 - AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäät taustavalaistut Soft-touch painikkeet toimivat loogisesti ja niitä on miellyttävä käyttää. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.
Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

LAPETEK APOLLO-V tuuletin kiinnitetään aina kattoon, jonne se on helppo ja nopea asentaa erillisen asennuskehikon avulla ja selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57010
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen232 - 282 cm
Jatkohormin kanssa-
Aktiivihiilen kanssa232 - 282 cm
Kuvun leveys39 cm
Toimitussisältö- liesikupu rst

Tuotteeseen liittyvät artikkelit