Kupari ja messinkihanat

LAPETEK Lino-A -hanamalliston kultainen ja kuparinen hana sopivat kauniisti yhteen uusiin LAPETEK Luna-X -allasmallin väreihin. Kultainen hana sopii sävyltään kauniisti yhteen messinkialtaan kanssa ja kuparinen hana taas kuparisen altaan kanssa. Hanojen sävyt eivät ole täysin yksi yhteen altaiden sävyn kanssa, mutta ne on suunniteltu niin, että sävyt sointuvat kuitenkin yhteen erinomaisesti. LAPETEK-hana ja -allas yhdessä muodostavat kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden.

Kuten muillakin Lapetek-hanoilla, myös kultaisella ja kuparisella hanalla on suomalainen tyyppihyväksyntä. Kaikissa LAPETEK-hanoissa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi integroitu hanan runkoon. LAPETEK-hanojen kanssa ei tarvita erillistä apk-hanaa työtasolle.

Kuparihanan patinoitu pinta sopii tyylikkäästi yhteen niin tasaisen kuparin värisen altaan kuin valkoisen altaan kanssa. Harjatun pinnan tummemmat alueet tulevat hanan pinnasta näyttävästi esille. Patinointi muodostetaan hanan pinnoitteen tekemisen yhteydessä ja pinta pysyy samanvärisenä ilman, että se patinoituisi lisää ajan myötä.

Kultaisen hanan väriksi on valittu mahdollisimman loistelias keltaisempi kullan sävy, joka sopii erittäin elegantisti yhteen esimerkiksi mattamustan altaan kanssa. Messingin väriseen altaaseen verrattuna hanan sävy on näyttävästi "kultaisempi". Käytännössä sävyeroa ei välttämättä huomaa, koska valo vaikuttaa siihen, miten värit näkyvät paljaalle silmälle. Vaaka- ja pystysuunnassa valo suuntautuu altaaseen ja hanaan eri kulmista, mikä muuttaa värisävyjä. Sävyeroon vaikuttavat myös tilan valaistus sekä katselukulma. Hanan väri on sävytetty siten, että se on näyttävä elementti keittiössä, mutta sopii tyylikkäästi yhteen messinkialtaan kanssa.

Yhdistämällä Lino-A-hanan ja Luna-X-altaan saat laadukkaan, kestävän ja kauniin yhdistelmän keittiösi keskipisteeksi.

Kupari ja messinkihanat 7 tuotetta

Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta
Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta