Silgranit®-värit

Värilliset hanat

Värillinen hana kruunaa allaspisteen. Hana kannattaakin valita huolella omaan värimaailmaan ja sisustusmakuun sopivaksi. Musta hana tai kromin värinen hana on aina varma valinta, rohkeamman sisustajan kannattaa kokeillen yhdistellä värejä. Tyylikkään linjakas hana yhdistettynä sisustukseen sopiviin väreihin luo kauniin ilmeen keittiön välitilaan. Musta tai kultainen hana vaaleassa välitilassa on tyylikäs valinta ja varma katseenvangitsija, kun taas musta hana tummaa taustaa vasten rauhallisen elegantti yhdistelmä.

Lapetek hanoista löydät kattavan valikoiman trendikkäitä värillisiä hanoja. Apk-liitännällä varustettujen Lapetek-hanojen värivalikoimaan kuuluvat: perinteinen kromi, Silgranit look värit; antrasiitti, kallionharmaa, alumetallic ja valkoinen sekä uutuusvärit kulta, kupari ja gunmetal. Kaikissa Lapetek-hanoissa astianpesukoneventtiili on integroituna tyylikkäästi hanarunkoon. Lapetek hanoihin ei tarvita erillistä apk-hanaa työtasolle.

Blancon hanamallistossa Silgranit look hanat ovat saatavilla kaikissa muissa Silgranit väreissä. Valikoimasta löytyy täydellinen pari jokaiselle Silgranit altaalle. Musta hana mustalle Silgranit altaalle tai harmaa hana harmaalle altaalle. Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja kokonaisuuden harmoniaa tai luot mielenkiintoista ilmettä välitilaan. Värillinen hana on sekä kaunis katsella mutta myös allaspisteen koristaja.

Blancon Silgranit hanoissa on valittavissa sekä kiinteällä että irrotettavalla suihkupäällä olevia malleja. Irrotettavat mallit on merkitty tuotekoodin perässä olevalla –S tunnisteella. Irrotettava suihkupää on astioiden, altaan ja vihannesten huuhtelussa kätevä lisä. Laaja käyttöalue lisää allaspisteen toimivuutta.

Kaikissa Lapetek hanoissa on suomalainen tyyppihyväksyntä.

Silgranit®-värit 23 tuotetta

Näytetään 1 - 23 / 23 tuotteesta
Näytetään 1 - 23 / 23 tuotteesta