Silgranit®-värit

Silgranit®-värit

Värillinen hana kruunaa allaspisteen. Hana kannattaakin valita huolella omaan värimaailmaan ja sisustusmakuun sopivaksi. Musta hana tai kromin värinen hana on aina varma valinta, rohkeamman sisustajan kannattaa kokeillen yhdistellä värejä. Tyylikkään linjakas hana yhdistettynä sisustukseen sopiviin väreihin luo kauniin ilmeen keittiön välitilaan. Musta tai kultainen hana vaaleassa välitilassa on tyylikäs valinta ja varma katseenvangitsija, kun taas musta hana tummaa taustaa vasten rauhallisen elegantti yhdistelmä.

Lapetek hanoista löydät kattavan valikoiman trendikkäitä värillisiä hanoja. Apk-liitännällä varustettujen Lapetek-hanojen värivalikoimaan kuuluvat: musta, kulta, valkoinen, messinki, gunmetal sekä aina ajaton kromi. Kaikissa Lapetek-hanoissa astianpesukoneventtiili on integroituna tyylikkäästi hanarunkoon. Lapetek hanoihin ei tarvita erillistä apk-hanaa työtasolle.

Silgranit look hanat ovat saatavilla kaikissa Silgranit väreissä. Valikoimasta löytyy täydellinen pari jokaiselle Silgranit altaalle. Musta hana mustalle Silgranit altaalle tai harmaa hana harmaalle altaalle. Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja kokonaisuuden harmoniaa tai luot mielenkiintoista ilmettä välitilaan. Värillinen hana on sekä kaunis katsella mutta myös allaspisteen koristaja.

Silgranit hanoissa on valittavissa sekä kiinteällä että irrotettavalla suihkupäällä olevia malleja. Irrotettavat mallit on merkitty tuotekoodin perässä olevalla –S tunnisteella. Irrotettava suihkupää on astioiden, altaan ja vihannesten huuhtelussa kätevä lisä. Laaja käyttöalue lisää allaspisteen toimivuutta.

Lapetek hanoissa on suomalainen tyyppihyväksyntä.

Silgranit®-värit 14 tuotetta

Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta