Hanatarvikkeet ja varaosat

Hanojen tarvikkeet ja varaosat

Altaan ohella hana hankitaan vuosiksi eteenpäin, joten oikeat ja helposti saatavilla olevat varaosat pidentävät hanan käyttöikää. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

Hana on altaan ohella kovassa käytössä päivittäin. Kovaan rasitukseen altistuva hana tarvitsee välillä myös huoltoa. Hanan yleisimmin kuluvia osia ovat tiivisteet ja säätöpatruunat, joita hanaan joutuu vuosien varrella vaihtamaan. Suurin syy tiivisteiden ja patruunoiden kulumiseen on veden kovuus eli kalkkipitoisuus sekä veden mukana tuleva lika. Kalkkia kertyy hanaan hiljalleen ja sen kertymiseen vaikuttaa vesijohtoveden kalkkipitoisuus, joka vaihtelee kunnittain.

Mikäli hana alkaa tiputtaa vettä liitoskohdasta on syynä kulunut tiiviste tai vioittunut säätösylinteri. Useimmiten säätösylinterin ja tiivisteiden vaihtaminen korjaa ongelman.

Hanojen varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Hanatarvikkeet ja varaosat 34 tuotetta

Näytetään 1 - 34 / 34 tuotteesta
Näytetään 1 - 34 / 34 tuotteesta