Outlet

Outlet tuotteet

Outlet sisältää pääosin tuotteita, jotka ovat edellisvuosien mallistoista ja siitä syystä hinnoiteltu selvästi normaalia edullisemmiksi. Näiden tuotteiden saatavuus on rajallinen.

Outlet tuotteita on saatavissa ainoastaan mikäli tuotetta löytyy vielä varastosta. Saat tilauksen jälkeen erillisen vahvistuksen, mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla tilattua määrää.

Kaikkia tuotteita, joiden saatavuustieto on vihreällä pohjalla "Varastossa" on saatavilla vähintään yksi kappale.

Outlet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Outlet-altaat

  Outlet - Keittiöaltaat

  Outlet altaista löydät keittiöaltaita huippuedullisin hinnoin. Altaat ovat markkinoilta poistuneita malleja tai messuilla esillä olleita kappaleita. Lisäämme outlet-osioon altaita satunnaisesti, joten kannattaa käydä vilkaisemassa millaisia helmiä valikoimasta milloinkin löytyy.

  Outlet mallit voit tilata verkkokaupan kautta. Toimitustavaksi on valittavissa tilauksen lopussa kuljetus kotiin tai nouto Lapetek varastolta.

 • Outlet-hanat

  Outlet -keittiöhanat

  Outlet hanoihin lisäämme mallistosta poistuneita tuotteita. Outletissa voit tehdä kannattavia löytöjä todella edullisin hinnoin. löydät keittiöaltaita huippuedullisin hinnoin.

  Outlet malliston hanoja voit tilata Lapetek verkkoshop-palvelun kautta. Muista valita toimitustapa tilauksen lopussa, joko kuljetus kotiin tai nouto Lapetek varastolta.

 • Outlet-jätemekanismit
 • Outlet-liesikuvut

  Outlet -liesituulettimet

  Outlet liesituuletin valikoima sisältää mallistosta poistuneita tuotteita tai messumallikappaleita. Tuotteilla on normaali takuuaika. Outlet liesituulettimia voit ostaa todella edullisin, joka -70% hinnoin.

  Outlet liesituulettimia voit tilata verkkokaupasta. Toimitustapa voidaan valita tilauksen lopussa, joko kuljetuksena kotiin tai halutessa tuotteet voi noutaa Lapetekin varastolta.

 • Outlet-tarvikkeet