NRS superhiljaiset

NRS superhiljaiset 

NRS-teknologia on Falmecin kehittämä erityisen hiljainen moottoriratkaisu, jossa liesituulettimen ääni on jopa 80 % normaalia liesituuletinta hiljaisempi. Hiljainen tuuletusääni antaa mahdollisuuden keskustella tai kuunnella musiikkia ruoanlaiton ohella.

Liesituulettimen ääni syntyy pääsääntöisesti ilmavirtausten aiheuttamista äänistä, joita erityisen NRS- teknologian avulla on saatu hiljennettyä. Lisäksi liesituulettimen materiaaleissa ja hormistossa on käytetty ääntäeristäviä rekenteita ja materiaaleja, jotka entisestään auttavat hiljentämään äänitasoa.

Liesituulettimet ovat hiljaisen äänen lisäksi linjakkaan tyylikkäitä ja kauniita katsella. Ruostumaton teräksinen liesituuletin on aina ajaton valinta ja sopii materiaalina hyvin erilaisiin keittiöhin esimerkiksi teräksisen altaan ja hanan pariksi. Valkoinen liesituuletin on raikas valinta erityisesti vaaleisiin keittiöhin, joissa liesituulettimen halutaan sointuvan väreihin. Musta liesituuletin on tyylikäs ja trendikäs valinta. Dramaattinen musta voi olla keittiön katseenvangitsija tai kaapistoon sulautunut elementti.

NRS superhiljaiset 7 tuotetta

Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta
Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta