LAPETEK tuotteet

Lapetekin tuotevalikoima sisältää keittiöaltaita ja niiden ympärillä olevat tuotteet kuten hanat ja roskikset. LIsäksi mallistosta löytyy liesikupuja omalla moottorilla ja huippuimuriohjainkupuja.

Allasvalikoima jakaantuu teräsaltaisiin ja komposiittialtaisiin (Silgranit). Teräsaltaista ekslusiivisimmat tuotteet on erotettu omaan SteelArt mallistoon. Vastaavalla tavalla hanoja on saatavissa niin teräsaltaisiin sopivina kuin kaikissa Silgranit väreissä ja eri segmenteissä.

Liesikupuvalikoima jakantuu eri asennuspaikkojen ja teknisten ratkaisujen mukaisesti. E.Ion tuulettimet ovat markkinoiden ainoita ionisaattorilla varustettuja liesikupuja ja NRS mallisto edustaa kaikista hilaisimpia malleja. Uusimmat tuotteet ovat 2018 lanseeratut lamppukuvut.

Studio-mallisto Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Altaat

  Keittiöaltaat

  Mallistomme kattaa tuotteet edullisista perusmalleista aina huippudesign tuotteisiin, joille on vuosittain myönnetty lukuisa määrä kansainvälisiä muotoilupalkintoja.

  Lapetek on myynyt altaita Suomessa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tehtaan tuotekehityksen kanssa, jotta myös pohjoiset tarpeet tulevat huomioiduksi tuotteiden suunnittelussa. Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, jonka tulee kestää aikaa ja kulutusta.

  Allasmaailman trendien luojana innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain useilla eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laadukas, tyylikäs ja toimiva tuote ovat edelleen malliston kulmakiviä.

  Olemme jakaneet altaat ryhmiin eri materiaalien mukaan. Ruostumaton teräs on lisäksi jaettu kahteen osaan, joista SteelArt edustaa kaikkien yksilöllisyyttä, korkeinta laatua ja muotoilua.

 • Jätemekanismit

  Jätemekanismit

  BLANCOSELECT jätemekanismi on kestävä ja käytännöllinen apu jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. On sitten kyse isommasta tai pienemmästä keittiöstä, Blancon jätteiden lajittelumekanismeista löydät sopivan kokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden asennettavuuden helppouteen ja nopeuteen sekä rakenteen lujuuteen. Kompakti rakenne ja toiminnalliset yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta ja helpottavat jokapäiväisiä arkiaskareita. Monikäyttöiset tarvikkeet ja ulosvedettä ylävaunu antavat uusia vaihtoehtoja allaskaapin hyödyntämiseen sekä lajitteluun.

  BLANCOSELECT malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja käyttömukavuus. Korkealaatuisissa sangoissa on likaa hylkivä pinta ja tukevat kantokahvat. Suunnittelussa on huomioita käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus. Osassa malleista on myös kätevä kansi 15 l sankoon sekä erillinen yläkori.

  BLANCOBOTTOM PRO jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

  BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

  Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa.

 • Hanat

  Hanat

  Hanamallistosta löytyy vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin - minimalistisesta harmoniseen ja modernista perinteiseen käytännöllisyyttä unohtamatta. Näyttävä hana on keittiön helmi ja eleettömänä se sulautuu osaksi linjakasta kokonaisuutta.

  Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, joten on tärkeää, että hana on käytännöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Hanan ja pesualtaan täydellinen vuorovaikutus on toiminnallisesti järkevää ja esteettisesti kaunista. Kaikki hanat täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tutkittu tarkoin, jotta hanat ovat varmasti turvalliset ja hygieeniset.

  Kromi ja RST Look valikoimasta löydät virtaviivaista ja huippumodernia muotoilua tai perinteisempää muotoilua edustavan hanan. Hanojen visuaalisen muodon avulla kruunaat keittiösi ilmeen - sen tyylin ja harmonian.

  Silgranit ja kivikeramiikka hana-allas väriyhdistelmällä voit luoda näyttävyyttä, harmoniaa tai ajatuksia herättävää tyyliä keittiösi vesipisteeseen. Luonnollisesti värillisessä altaassa tulee olla samanvärinen hana.

  Raikkaus ja nykyaikaisuus yhdistettynä upeaan designiin ja harmoniseen kokonaisuuteen - hanoissa on viimeiseen asti mietittyä ja tutkittua nykyaikaista tekniikka kuitenkaan unohtamatta tuotteiden yhteensopivuutta ja istuvuutta sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön. Tyylikkäillä hanoilla tuot keittiöösi arjen luksusta.

 • Liesituulettimet

  LAPETEK Liesikuvut ja -tuulettimet

  Uudistunut Lapetek mallisto sisältää laajan valikoiman liesituulettimia ja -kupuja suomalaiseen makuun. Valikoimassa on katto-, saareke-, seinä- ja pöytäliesikupuja sekä integroitavia kalustemalleja. Lisäksi mallistossa on laaja valikoima sekä AC että energiatehokkaita EC-huippuimureita ohjaavia X-malleja. XH-mallien laitekohtaisen yhteensopivuuden eri huippuimureiden ja LTO-kojeiden kanssa voit tarkistaa tästä.

  Eri järjestelmävaihtoehtoihin voit tutustua tästä.

  Pääsääntöisesti liesikupujen valaistus on hoidettu modernilla LED-tekniikalla ja kuvuissa on monipuoliset käyttöominaisuudet tehokkaan käryjen poiston lisäksi. Esimerkkinä raitisilmatoiminto, jolla voit pitää huonetilan ilman raikkaana ympäri vuorokauden.

  Lapetek tuotemerkin lisäksi toimitamme myös Italialaisen Falmecin tuotteita. Tästä valikoimasta löydät NRS -markkinoiden hiljaisimmat tuulettimet, E.ion -ionisaattorilla varustetun ilmaa puhdistavan tuulettimen sekä lukuisan määrän huippumuotoilua omaavia vaihtoehtoja keittiön käryjen poistoon. Tutustu markkinoiden ainoaan ilman puhdistimen sisältävän liesikuvun toimintaan tästä.

  Moottorimallien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman huippuimuriohjaukseen suunniteltuja liesikupuja. Ainutlaatuinen X-Hybrid tekniikka mahdollistaa saman laitteen käyttämisen lähes kaikissa eri ilmastointiratkaisuissa. Lapetek X-Hybrid malleilla voit ohjata sekä perinteisiä AC- että energiatehokkaita EC-huippuimureita.

 • Outlet

  Outlet tuotteet

  Outlet sisältää pääosin tuotteita, jotka ovat edellisvuosien mallistoista ja siitä syystä hinnoiteltu selvästi normaalia edullisemmiksi. Näiden tuotteiden saatavuus on rajallinen.

  Outlet tuotteita on saatavissa ainoastaan mikäli tuotetta löytyy vielä varastosta. Saat tilauksen jälkeen erillisen vahvistuksen, mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla tilattua määrää.

  Kaikkia tuotteita, joiden saatavuustieto on vihreällä pohjalla "Varastossa" on saatavilla vähintään yksi kappale.

 • Varaosat

  Varaosat

  Valikoimasta löytyvät kaikki yleisimmin tarvittavat varaosat.

 • Keittotasot