keittiö allasmateriaalit

Keittiön- ja kodinhoitohuoneen parhaat allasmateriaalit

Lapetekin mallistossa on kolme erityyppistä vaihtoehtoa keittiöaltaan materiaaliksi. Kaikki materiaalit täyttävät kovimmatkin vaatimukset ja ovat testatusti turvallisia vaihtoehtoja. Vertaa ominaisuuksia ja valitse itsellesi mieluisin materiaali.


08120160_2

Silgranit PuraDur (komposiitti)

Silgranit PuraDuron Blancon kehittämä ja patentoima komposiitti materiaali.

Sen kaunis kivimäinen mattapinta sopii jokaiseen keittiöön. Laaja väri- ja mallivalikoima takaa vaihtoehdon kaikenlaisten taso- ja keittiömateriaalien pariksi valkoisesta mustaan ja heleän beigestä ruskeaan. Käytännöllinen ja helppohoitoinen allasmateriaali sopii hyvin myös kodinhoitohuoneen altaaksi.

Lue lisää Silgranit materiaalista.

rst allas

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs on allasmateriaalina tyylikkään ajaton.

Pinta sopii hyvin yhteen erilaisten tasomateriaalien ja keittiötyylien kanssa. Materiaali on kestävä ja helppohoitoinen. Ruostumattomia teräsesineitä kuten vihanneskulhoja voidaan pestä astianpesukoneessa. Rst-altaita on saatavilla useilla eri kiinnitysvaihtoehdoilla, joista voidaan valita tasomateriaaliin ja omiin mieltymyksiin sopiva vaihtoehto.

Lue lisää ruostumattomasta teräksestä

kivikeramiikka materiaali

Kivikeramiikka

Kivikeramiikka on kaunis lasimainen materiaali, jonka ulkonäkö kestää aikaa.

Materiaalin kiiltävyys antaa altaalle raikkaan hohtavan ilmeen. Tyylikäs allasmateriaali sopii monenlaisiin keittiöhin. Sen kaunis pinta tulee hyvin esille niin romanttisissa tai perinteisissä keittiöityyleissä kuin modernimmissa ilmeissä. Suosituin kivikeramiikka-allas on Blanco Panor, tasojen väliin asennettava moduuliallas. Sen lisäksi kivikeramiikka altaita on saatavilla tason päälle asennettavina ja altakiinnitettävinä malleina.