Blanco Activ-puhdistusaine

Blanco Activ-puhdistusaine

Blanco Activ-puhdistusaine Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1032

18,60 €(15,00 € alv 0%)

Syväpuhdistava jauhe

Blanco Activ jauhe on tarkoitettu Silgranit-altaiden syväpuhdistukseen. Aine poistaa pinnalle syntyneitä värjäymiä ja siihen sitoutunutta likaa. Blanco Activin avulla puhdistat esimerkiksi kahvista, teestä tai hedelmistä syntyneet jäljet altaasta. Huomioithan, että voimakkaasti värjäävät nesteet (esimerkiksi marjamehut ja viinit) täytyy puhdistaa tuoreeltaan vedellä, jotta ne eivät jätä suurempia pinttyneitä jälkiä altaaseen.

Ainetta ei ole tarkoitettu päivittäiseen käyttöön vaan tarvittaessa ajoittaiseen syväpuhdistukseen. Päivittäiseen käyttöön voit käyttää DailyClean+ puhdistusaineetta, jolloin altaasi pysyy aina yhtä tyylikkään puhtaana.

Puhdistusaineen vaikutus

Liuottaa ja irrottaa altaiden pinnalla olevat kahvi-, tee- ja hedelmätahrat. Soveltuu tarvittaessa tehtävään syväpuhdistukseen.

Ei päivittäiseen käyttöön. Ei sovellu hanoille

Käyttö

Sulje altaan pohja.
Laske altaaseen kuumaa 60-65 asteista vettä noin 3-4 cm korkeuteen. Kaada Blanco Activ-puhdistustaineen sisältö veteen ja sekoita. Jos altaassa on erityisen likaisia kohtia levitä ainetta sitä tarvitsevaan kohtaan.
Annan aineen vaikuttaa vähintään 2 tuntia, mutta parhaimman tuloksen saat kun aine saa vaikuttaa yön yli.
Huuhtele allas runsaalla vedellä puhtaaksi ja kuivaa nukkaamattomalla liinalla. Tarvittaessa uudista käsittely kunnes allas on puhdas.
Kaikki lika, esimerkiksi tahrat ja viirut olisi hyvä puhdistaa heti niiden ilmaantumisen jälkeen. Näin estetään lian pinttyminen altaan pintaan.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1032