Soft-valkoiset altaat

Kaikki mallit

huullettava

Saatavuus:

DALAGO 45-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

DALAGO 5-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

DALAGO 6-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

DALAGO 8-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

ELON XL 6 S-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

SUBLINE 320-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

SUBLINE 340/160-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

SUBLINE 400-F, soft-valkoinen: Varastossa

SUBLINE 500-F, soft-valkoinen: Tilaustuote

Tuotekoodi:SOFTWHITEF

518,32 €(418,00 € alv 0%)

Uutuusväri Soft valkoinen on kaunis lämpimän luonnonvalkoinen sävy, jossa on aavistus beigeen taittuvia vivahteita. Soft valkoinen SILGRANIT-uutuusväri istuu erityisen hyvin lämpimän valkoisten tai harmaiden ja vaaleanruskeiden sävyjen pariksi. Oli tasopinnat sitten kiveä, kvartsia tai puuta on Soft valkoinen niiden parina lyömättömän kaunis yhdistelmä.


Ripaus luxusta väriin voidaan tuoda InFino messinki roskasihdillä ja ylivuodon suojalevyllä. InFino messinki setin kiiltävä pinta sointuu kauniisti yhteen Soft valkoiseen altaaseen.

Helppohoitoinen Silgranit -allasmateriaali

Silgranit on markkinoiden suosituin komposiitti-allasmateriaali, jonka tyylikäs, kivimäinen mattapinta sopii hyvin yhteen useimpien keittiötasojen kanssa. Silgranit on allasmateriaali, jonka Blanco on kehittänyt vuosikymmenien aikana ja monet sen ominaisuudet ovat Blancon omilla patenteilla suojattuja. Ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen materiaalin kehitys jatkuu edelleen ja Blanco luo tasaisin väliajoin uusia kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen liittyviä parannuksia unohtamatta sisustusmaailman trendejä seuraavia uusia värejä. Blanco on ainoa valmistaja, joka käyttää Silgranit-materiaalia.


Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Lämmin valkoisen sävy pehmentää ilmettä

Kodikkuus ja lämpimät sävyt ovat syrjäyttäneet kotien mustat pinnat. Musta säilyy tehostevärinä tai kontrastia tuovina elementteinä, mutta ruskeaan taittuvat värit ovat nyt pinnalla. Näihin kodin trendiväreihin sopii täydellisesti uudet SILGRANIT-allasvärit Soft valkoinen ja Volcano harmaa. Soft valkoinen on aavistuksen ruskeaan taittuva valkoisen sävy, jonka kaunis lämmin mattapinta sopii sävyltään niin kodin vaaleisiin kuin ruskeisiin tai harmaisiin tasopintoihin. Pehmeä väri henkii kodikkuutta ja tuo lämpöä allaspisteelle.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: