10 vinkkiä miten hyödyntää Blanco Etagon altaan ainutlaatuisia ominaisuuksia

Julkaistu: 2018-03-03 17:49:50
Aihealueet: Keittiössä

Red Dot Award-palkinnon voittanut Blanco ETAGON asettaa yksi altaiset aivan uudelle käytännöllisyyden tasolle. Monikäyttöiset kiskot, joita voidaan siirrellä tarpeen mukaan, saavat altaan tuntumaan suuremmalta kuin se onkaan ja allas muuntuu moneen askareeseen aina ruoan esivalmistelusta tiskien tiskaamiseen tai piilottamiseen.

 

Blanco Etagon monitoimiallas

 

10 käyttövinkkiä kolmen tason tehokkaaseen hyödyntämiseen

 

1. 3 työskentelytasoa samanaikaisesti: Hyödynnä altaan kolme tasoa tehokkaasti samaan aikaan – kiskot ja leikkuulauta toimivat kätevästi eri tasoilla ja saat altaan parhaat puolet esille. Pese ensin perunat, porkkanat tai muut juurekset altaan pohjatasolla. Kuori ja leikkaa ne altaan päälle asetetulla leikkuulaudalla halutun kokoisiksi. Aseta kulho, pannu tai lautanen Etagon kiskoille altaan keskitasolle ja siirrä pilkotut ainekset suoraan leikkuulaudalta astiaan.

2. "Lapsiturva”: Uunista otettu tulikuuma astia tai kattila täynnä kiehuvaa nestettä voidaan nostaa suoraan altaaseen kiskojen päälle. Kiskot toimivat näin sekä laskualustana, mutta myös ”lapsiturvana” sillä altaan sisällä oleva kuuma astia on poissa lapsen ulottuvilta.

3. Siirreltävä laskualusta: Etagon kiskot toimivat laskualustana sekä altaassa, että pöytätasolla. Liukuesteiden ansiosta ne pysyvät hyvin paikoillaan oli käyttöpaikka kumpi tahansa. Suuremmat astiat, kuten korvalliset kulhot voidaan asettaa kiskojen väliin.

4. ”Roiskesuoja”: Kastikkeita tai kermaa vatkatessa aseta kulho altaaseen kiskojen päälle. Näin kulho on hiukan syvemmällä ja altaan seinät toimivat ns. roiskesuojina. Kulho on myös edelleen hyvällä työskentelytasolla.

5. Oikea korkeus: Siirtelemällä kiskoja altaan yläreunalta välitasolle voit varmistaa jokaiseen askareeseen sopivan ja ergonomisen työskentelykorkeuden.

 

etagon käyttö

 

6. Siirreltävä komposiitti leikkuulauta: Käytä leikkuulautaa tarpeen mukaan altaan päällä tai erikseen pöytätasolla. Leikkuulauta voidaan käytön jälkeen huuhdella ja asettaa takaisin altaan tai kiskojen päälle kuivumaan.

7. Pesualusta: Suuressa altaassa mahtuu hyvin pesemään isompiakin astioita kuten uunipeltejä ja taikinakulhoja. Suurempien astioiden pesussa kiskot toimivat hyvänä alustana sopivalla korkeudella. Voit lisäksi jättää pellin tai kulhon kuivumaan kiskojen päälle.

8. Vihanneskulho: Altaaseen on saatavilla lisävarusteena vihanneskulho, jota voidaan käyttää altaan kaikilla tasoilla. Kulho toimii täydellisesti leikkuulaudan parina sekä altaassa, että altaan vieressä.

9. Tiskirättien ja -harjojen piilopaikka: Epäsiistit tiskirätit, sienet ja harjat on helppo saada katseilta piiloon asettamalla ne välitasolle päällekkäin laitettujen kiskoihin. Jos haluat tarvikkeet kokonaan piiloon sijoita leikkuulauta kiskojen päälle.

10. Tiskit piiloon: Lopuksi voit piilottaa tiskit, joita et ehdi tiskata, leikkuulaudan alle pois katseilta. Esimerkiksi vieraiden aikana on ikävä käyttää aikaa tiskien tiskaamiseen. Aseta likaiset astiat, jotka eivät mahdu astianpesukoneeseen, leikkuulaudan alle odottamaan sopivampaa pesuhetkeä. Siistiä ja kivan näköistä helpolla konstilla.

 

etagoon kiskot

 

Etagon-videolla on esitelty lisää miten monitoimiallas toimii.

Aina käytännöllisyys ja ulkonäkö eivät kulje käsi kädessä. Tässä Blanco Etagon -allas on kuitenkin täydellinen poikkeavuus. Monitoimiallas on sekä käytännöllisyydellään jokaisen kokkaajan unelma, mutta samalla ilmeeltään huomaamattoman tyylikäs.

Blanco Etagon on saatavissa rst- tai Silgranit PuraDur -materiaalilla. Silgranit PuraDur -värivalikoima ja on helppo yhdistää monenlaiseen tasoon. Tutustu Silgranit materiaaliin ja väreihin tästä.

 

 

 

 

lapetek yritys

 

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö