Ajattoman tyylikäs liesituuletinmalli sopii moneen keittiöön

Julkaistu: 2020-08-26 11:28:02
Aihealueet: Keittiössä

Liesituuletin on monen keittiön keskipiste niin sisustuksellisesti kuin toiminnallisestikin. Sen ympärillä hääritään ruokaa laittaen, joten sen on oltava tehokas ja tyyliltään muuhun keittiöön sopiva.

Liesituulettimen valinta tulee aina aloittaa selvittämällä keittiön ilmanvaihtojärjestelmä. Asunnosta riippuen kyseeseen voi tulla omalla moottorilla varustettu liesituuletin tai liesikupu, jossa on sisäänrakennettu ohjaus esimerkiksi huippuimurille. Jokaiseen ilmanvaihtojärjestelmään löytyy oikeanlaiset liesikuvut Lapetekin valikoimista, katso ohjeet tuulettimen valintaan täältä.

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista liesituuletinmalleista Lapetekin valikoimassa on klassisen tyylikäs Jona. Uudistunut Jona Slim on tehokkaampi, helppokäyttöisempi ja ilmeeltään tyylikkään linjakas. Mallista löytyy vaihtoehtoja erikokoisiin keittiöihin oli kyseessä sitten saareke- tai seinämalli.

Uudistetun Jona Slim ulkonäköön on tehty uudistuksia tehdäksemme siitä entistä modernimman ja linjakkaamman näköisen. Koko Jona Slim-valikoiman löydät täältä >

 

lapetek liesituuletin

 

Helposti yhdisteltävät värit

Jona Slim-liesituulettimien värit on suunniteltu niin, että ne sopivat mahdollisimman moneen keittiötyyliin.

Rosterisen sävyinen on aina ajaton aikaa kestävä valinta valinta, joka viimeistelee niin vaalean kuin tumman keittiön. Jos keittiössä on muita saman sävyisiä yksityiskohtia kuten rosterinen allas, tekee rosterinen liesituuletin kokonaisuudesta myös yhtenäisen.

Valkoinen liesituuletin puolestaan kruunaa kokovalkoisen keittiön, mutta tuo myös kaunista kontrastia puisiin tai maalattuihin keittiökaapistoihin.

Uutuussävy, mattamusta tuo keittiöön kuin keittiöön hienostunutta tummuutta ja käy juuri nyt trendikkään mustan hanan ja mustan keittiöaltaan kanssa yhteen.

 

tyylikäs liesituuletin

 

Liesituuletin vaihtoehdot niin pieneen kuin suureenkin keittiöön

Yksinkertaisen tyylikästä Jona Slim-liesituuletinta on saatavissa niin suuriin kuin pieniinkin keittiöihin. Kapeimmillaan mallin saa 60 cm leveänä seinämallina, joka tuo pieneen keittiöön näyttävyyttä viemättä suurta tilaa. Isompaan keittiöön näyttävyyttä saadaan 90 cm -leveällä mallilla, joka on saatavilla niin seinä- kuin saarekemallina.

Kaikkiin malleihin on saatavilla jatkohormi, jonka avulla liesikupu voidaan asentaa kauniisti myös tavallista korkeampiin tiloihin. Olipa keittiösi siis minkä kokoinen tahansa, Jona Slim-mallista löydät sopivan vaihtoehdon.

Uudistetussa mallissa liesikupu on tehty entistä ohuemmaksi tehden siitä kevyemmän, modernimman sekä linjakkaamman näköisen. Myös kytkimet on uusittu ja niiden helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kytkimet ovat tyylikkäästi Led-valaistut ja täydentävät tuulettimen uutta, entistä nykyaikaisempaa ulkonäköä.

 

musta liesituuletin

 

Monipuolinen ja helppokäyttöinen

Jona Slim-liesituulettimien suunnittelussa on otettu huomioon toimivat yksityiskohdat ja erityisesti viimeisteltyyn ulkonäköön ja helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty huomiota. Tuulettimen toimintoja ohjataan valaistuista kytkimistä, jossa eri toiminnot on esitetty selkeästi symboleilla. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimesta löytyy lisäksi myös intensiiviteho ja jälkituuletus.

Valaistuksen himmennys on hienostunut yksityiskohta, jolla liesituulettimen LED-valaistusta on mahdollisuus säätää aina jokaiseen tilanteeseen sopivaksi. Valoissa on kolmiportainen himmennystoiminto. Täydellä teholla valot sopivat työskentelyyn lieden äärellä. Valot voidaan himmentää keskiteholle kun ruokaa ei enää laiteta, mutta keittiössä tarvitaan edelleen hyvää valoa. Pienimmälle teholle himmennettäessä valot sopivat ruoanlaiton jälkeen tunnelmavaloiksi.

Intensiivitehon tarkoitus on saada poistettua käryjä mahdollisimman suurella teholla. Helppokäyttöisyyttä lisäämään tämä toiminto on ajastettu niin, että tuuletin palautuu automaattisesti viiden minuutin kuluttua aiemmin valitulle teholle.

Jälkituuletus puolestaan on suunniteltu poistamaan loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja lisäksi valita 10 - 90 minuutin väliltä kuinka kauan tuuletin käy ennen kuin se sammuttaa itsensä automaattisesti.

Lisätarvikkeina malleihin on saatavilla kertakäyttöinen aktiivihiilisuodatin sekä uusi pestävä pitkäikäinen LongLife -aktiivihiilisuodatin. Molemmat aktiivihiilisuodattimet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ne asennetaan yksinkertaisesti  suoraan kiinni rasvasuodattimiin ja ovat heti käyttövalmiita. Huomioithan, että jokaiseen malliin on olemassa sopivan kokoinen aktiivihiilisuodatin. Sopivan mallin löydät tuotesivulta lisätarvikekohdasta.

LAPETEK JONA SLIM - nyt trendikkäämpi, tehokkaampi, ekologisempi sekä käyttäjäystävällisempi.

 

 

 

 

liesituuletin blogi

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö