Lisää Mikkelin Asuntomessujen keittiötrendejä

Julkaistu: 2017-07-26 22:01:42
Aihealueet: Keittiössä

 asuntomessut_keittiöaltaat

 

Mikkelin Asuntomessut OSA 2.

Kohteet: Muuramen Helmi, Passiivikivitalo, Talo Vahvaselkä, Villa Kuusikko ja Samitalo

Mustaa, valkoista ja puuta. Osassa 1 oli nähtävissä näiden väri- ja sisustustrendien hallitsevuus. Tässä osassa värien skaala jatkuu lähes samanlaisena, pieniä väripilkkuja lukuunottamatta. Tässä osassa tutustutaan edelleen kauniisiin messukeittiöihin ja niihin valittuihin altaisiin.

 

Mikkelin Asuntomessut_Muuramen helmi

Muuramen Helmi, kohde 19.

 

Muuramen Helmen keittiö on raikas valkoisen ja puun yhdistelmä. Avaran keittiön allaspiste on sijoitettu takaseinälle ja liesitaso saarekkeeseen. Keittiön Super White kvartsitasoihin on upotettu Blanco Subline 500-U, Silgranit@ valkoinen tiskiallas. Kodinhoitohuoneeseen maanläheisiin sävyihin on valittu Blanco Rondoval rst-allas, joka pyöreällä muodollaan on tilava, mutta pieneen tilaan hyvin sopiva allas.

 

Mikkelin Asuntomessut_passiivikivitalo

Passiivikivitalo, kohde 20.

 

Passiivikivitalon keittiö poikkeaa hieman yleisimmistä värilinjauksista kaappien siniharmaalla sävyllä. Avara ja kotoisa keittiö on harmonisilla sävyillään tyylikkään piristävä kokonaisuus. Messukohteissa on selvästä näkyvillä aamiaiskaappien suosio, joka tässä kohteessa on yllätyksellisesti upotettu erilliselle seinälle. Myös tason ja altaan värissä ei ole noudatettu perinteistä kaavaa upottaa valkoiseen tasoon valkoinen allas vaan keittiön valkoisiin kivitasoihin on yhdistetty harmaiden kaappien mukaisesti kallionharmaa Blanco Subline 500-U allas. Altaan sävy tuo kivasti kontrastia valkoiseen tasoon ja toimii loistavasti kultaisen hanan parina.

 

Mikkelin Asuntomessut_talo vahvaselkä

Talo Vahvaselkä, kohde 23.

 

Messujen valoisin keittiö löytyy kohteesta Talo Vahvaselkä. Kauttaaltaan valkoinen keittiö on kaunis kokonaisuus. Keittiön kaapit ulottuvat aina lattiasta kattoon asti sisältäen valtavan määrän säilytystilaa, näyttäen kuitenkin avaralta ja tyylikkäältä. Valkoiseen keittiöön on valittu Blanco Etagon tiskiallas. Ruostumaton teräsallas sopii tyylikkäästi yhteen viereisen uunin ja integroidun liesituulettimen kanssa.

 

Mikkelin Asuntomessut_Villa kuusikko

Villa Kuusikko, kohde 27.

 

Saareke on poikkeuksetta kaikissa Asuntomessukohde keittiöissä, kuten myös kohteessa Villa Kuusikko. Kaunis mattamusta yhdistettynä tammiviiluun antaa rauhallisen ilmeen koko tilalle. Välitilan taustassa ja tasona on käytetty keraamista marmoria, jonka kanssa valkoinen Blanco Subline Silgranit allas toimii loistavasti. Kodinhoitohuoneessa mustan ja tammen yhdistelmä jatkuu. Altaaksi on valittu Blanco Andano 500-IFA.

 

mikkelin asuntomessut_kastelli city

Kastelli City, kohde 30.

 

Kastelli City kohteen mustat keittiökaapit antavat mukavaa ryhtiä muuten vaaleaan sisustukseen. Ajattoman kauniisti sisustettu kohde on kauttaaltaan tyylikäs kokonaisuus. Valkoiset kivitasot ja valkoinen tiililadottu taustakaakeli rikkoivat mustien kaappien linjaa. Valkoisen tason viereisen liesitason pariksi on valittu Blanco Etagon 500-U rst allas.

 

mikkelin asuntomessut_samitalo

Samitalo, kohde 31.

 

Myös Samitalojen keittiö jatkaa tämän vuoden Asuntomessutrendien listaa. Raikkaan valkoiseen keittiöön on valittu musta kivitaso, johon on upotettu Blanco Subline keittiöallas. Altaan parina on musta uutuushana Lapetek Lino 40, jonka runkoon on integroitu astianpesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneessa allas on musta Blanco Rondo Silgranit® ja hanaksi on valittu Lapetek Lina 20 antrasiitti.

Näiden Mikkelin Asuntomessujen Saimaan rannan upeiden kohteiden jälkeen voi jäädä mielenkiinnolla odottamaan, millaisia trendejä ensi vuoden Porin Asuntomessut tuovat tullessaan...

 

 

 

 

lapetek logo

 

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö