Betoni - arkkitehtoninen, uniikki materiaali ja sävy

Julkaistu: 2019-04-02 11:10:09
Aihealueet: Keittiössä

Betoni on upea ja säväyttävä materiaali niin arkkitehtuurissa kuin sisustuksessa. Luonnonmateriaalien suosio sisustusmaailmassa kasvaa enenevissä määrin ja tällä hetkellä erityisesti betoni ja erilaiset kivimateriaalit kiinnostavat yhä useampaa sisustajaa. Kaipaamme kotiin luonnonmateriaaleja sekä mielenkiintoisia tekstuureja ja tähän kaipuuseen ajaton betoni vastaa hyvin. Betonilla saa loihdittua tilaan kuin tilaan luonnollisen, seesteisen ja raikkaan tunnelman. Blanco uutuusväriin Beton voit tutustua täällä >

 

trendiväri betoni

 

Mikä betonin sävyssä kiehtoo?

Betoni luo tilaan luonnollisen ja raikkaan ilmeen ja sitä on myös helppo yhdistellä muihin materiaaleihin. Maanläheinen ja rouhea betonin sävy toimii eri tiloissa; se sopii niin seinäpinnaksi, keittiön pinnoille kuin lattiamateriaaliksi. Betonin sävy toimii upeasti myös pienempinä ripauksina erilaisissa sisustuselementeissä. Harmaa sävy on viime vuosina ollut suuressa suosiossa ja betonin elävä pinta ja tuntu tuovat lisämielenkiintoa tähän sävyyn. Jos haluat korostaa betonin tekstuuria, avain siihen on kontrastin luominen. Betoni pääsee oikeuksiinsa muiden luonnonmateriaalien, kuten puun, rinnalla.

Monikäyttöinen, hienostunut ja luonnollinen sävy Betonin sävy antaa sisustukselle arkkitehtonisen ja hienostuneen silauksen. Betonin sävyä näkee paljon teolliseen tyyliin yhdistettynä mutta sillä saa aikaan kontrastia ja mielenkiintoa myös monenlaisissa muissa sisustuksissa. Sisustuksessa esimerkiksi betoniseinä on säväyttävä valinta. Betonia kannattaa yleensä käyttää vain yhdellä seinällä, jolloin se toimii mielenkiintoisena katseenvangitsijana. Jos betonia laitetaan joka seinälle, yleisvaikutelmasta voi tulla turhan karu ja kylmä.

 

keittiö betoni

 

Betonin sävyä keittiöön

Betonia näkee yhä useammin myös erilaisissa keittiöissä. Keittiössäkään betonia ei tarvitse käyttää isoilla pinnoilla vaan mikäli sitä halutaan tuoda sisustukseen maltillisemmin, keittiöön voi valita esimerkiksi betoniset työtasot tai betonin sävyisen altaan.

Blanco on tuonut markkinoille uuden betonin sävyn Silgranit-komposiittialtaiden värivalikoimaan. Tämä allas näyttää aidolta betonilta aina yksilöllisiä vivahteita myöten. Altaan keskiharmaa sävy sopii hyvin yhteen niin klassisten kuin trendikkäiden materiaalien ja kalusteiden kanssa. Betonin sävyinen Silgranit-komposiittiallas on uniikki yhdistelmä hienostunutta designia ja huippulaadukasta, turvallista materiaalia. Tutustu Etagon beton-altaaseen tai Pleon beton-altaaseen.

 

betonitaso keittiöallas

 

Yhdistele betonin sävyä makusi mukaan

Jos olet klassisen ja harmonisen tyylin ystävä, voit yhdistää betonin sävyisen Silgranit-altaan samanväriseen työtasoon. Näin saat huomaamattoman ja ajattoman ilmeen keittiöösi. Voit myös pelata kontrasteilla ja tehdä betonin sävyisestä altaasta keittiösi katseenvangitsijan, valinta on sinun. Betonin sävy sopii täydellisesti niin valkoisen kuin mustan kanssa. Siihen yhteensopivia ovat myös erilaiset puupinnat kuten tammi ja saarni. Samoin ruostumaton teräs, paljas betoni, graniitti tai kvartsi sopivat betonin sävyn kanssa erinomaisesti.

Suosittelemme betonin sävyiselle altaalle hanapariksi esim. kromista, mustaa tai alumetallic sävyistä hanaa.

Tutustu Silgranit-allasmallistoon

Blancon Silgranit-allasmallisto sisältää paitsi eri sävyjä, myös lukuisan määrän eri allasmalleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pieniin kaupunkikeittiöihin kuin suuriin avokeittiöihin. Silgranit-materiaalin ylivertaiset käyttöominaisuudet ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiittialtaiden materiaalin. Altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän.

 

 

 

lapetek keittiöblogi

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö