Lapetek Apollo – Minimalistisen moderni liesituuletin

Julkaistu: 2021-06-08 16:01:32
Aihealueet: Keittiössä

Liesituuletin on ehdottomasti yksi jokaisen keittiön keskipisteistä, jonka pitää sopia osaksi muuta sisustusta, mutta sen tulee olla myös toiminnallisesti tarpeisiin sopiva. Varsinkin liesituuletinmallien, jotka eivät mene kaapin sisään piiloon halutaan viimeistelevän keittiön ilme sisustuksellisesti.

Valittaessa liesituuletinta, tulisi aina aloittaa suunnittelu selvittämällä keittiön ilmanvaihtojärjestelmä. Riippuen kohteesta, tarvitaan joko omalla moottorilla varustettu liesituuletin tai liesikupu, jossa on sisäänrakennettu ohjaus esimerkiksi huippuimurille. Jokaiseen ilmanvaihtojärjestelmään löytyy oikeanlaiset liesikuvut Lapetekin valikoimista, ohjeet tuulettimen valintaan löydät täältä.

Yksi Lapetekin liesituuletinvalikoiman kiinnostavimmista uutuuksista on pyöreä, minimalistisen moderni liesituuletinmalli Apollo- V musta, rst tai valkoinen voidaan asentaa joko seinän viereen tai saarekkeeseen luomaan hillitty, mutta näyttävä yksityiskohta. Tämä liesituuletinmalli on varustettu omalla moottorilla helppokäyttöisillä, monipuolisilla toiminnoilla.

 

mattamusta pyöreä liesituuletin

 

Monipuoliset värivaihtoehdot

Lapetekin malliston liesituulettimista löydät kolme ajatonta, helposti yhdisteltävää väriä: perinteisen ruostumattoman teräksen, raikkaan valkoisen sekä trendikkään mustan. Nämä kolme väriä on helposti yhdisteltävissä muiden kodinkoneiden sävyihin ja kalusteiden väreihin.

Teräksen sävy on varma, aikaa kestävä valinta, joka myös yhdistyy saumattomasti moneen tyyliin ja värimaailmaan. Kodinkoneissa on usein myös teräksen sävyjä tai yksityiskohtia tässä sävyssä, jolloin teräksinen liesituuletin yhdistyy luontevasti niiden kanssa. Teräs värinä on ajaton ja huomaamaton.

Valkoinen on ollut pitkään yksi suosituimmista keittiön pääväreistä. Lähes kokovalkoiseen keittiöön valkoinen liesituuletin on hyvä ja yhtenäisen ilmeen viimeistelevä valinta. Neutraalin ulkonäkönsä ansiosta valkoinen liesituuletin sopii yhteen myös monien muiden sävyjen kanssa luoden harmonisen lopputuloksen keittiöön. Raikas valkoinen sulautuu takuuvarmasti eri väristen seinien rinnalle.

Trendikäs mattamusta on ajankohtaisuudestaan huolimatta myös aikaa kestävä, tyylikäs vaihtoehto. Mustan liesituulettimen ja muiden saman sävyisten yksityiskohtien avulla saat luotua kaunista kontrastia lähes minkä sävyiseen keittiöön! Valitse mustan liesituulettimen kaveriksi musta allas ja hana.

 

valkoinen pyöreä liesituuletin

 

Monipuolinen ja helppokäyttöinen

Lapetek Apollo-V-liesituulettimien suunnittelussa on otettu huomioon toimivat yksityiskohdat. Huomiota on kiinnitetty erityisesti viimeisteltyyn ulkonäköön ja helppokäyttöisyyteen lisäten liesituulettimen käyttömukavuutta arjen askareissa. Tuulettimen toimintoja ohjataan valaistuista kytkimistä, jossa eri toiminnot on esitetty selkeästi symboleilla. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimesta löytyy lisäksi myös intensiiviteho sekä jälkituuletus.

Liesituulettimen Led-valaistusta on mahdollista himmentää ja näin valoa voidaan säätää aina tilanteeseen sopivaksi. Valaisinten himmennettävyys lisää käyttömukavuutta ja tekee liesituulettimen valaistuksesta osan muuta valaistuskokonaisuutta. Valoissa on kolmiportainen himmennystoiminto. Täydellä teholla valot sopivat parhaiten työskentelyyn lieden äärellä, koska silloin tarvitaan tehokasta työskentelyvaloa. Valot voidaan himmentää keskiteholle, kun ruokaa ei enää laiteta, mutta keittiössä tarvitaan edelleen hyvää valoa. Pienimmälle teholle himmennettäessä valot sopivat ruoanlaiton jälkeen tunnelmavaloiksi, jonka valossa on miellyttävää ruokailla keittiössäkin.

Kytkintoimintoihin voit perehtyä enemmän täällä.

 

rst pyöreä liesituuletin

 

Ruoanlaiton aikana päälle laitettava intensiiviteho on tarkoitettu poistamaan käryjä mahdollisimman tehokkaasti. Tämä toiminto on ajastettu käyttömukavuutta ajatellen niin, että tuuletin palautuu automaattisesti viiden minuutin kuluttua alun perin valitulle teholle.

Jälkituuletusta puolestaan käytetään silloin, kun halutaan poistaa loputkin käryt huonetilasta ruoanlaiton jälkeen. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja lisäksi valita 10 - 90 minuutin väliltä kuinka kauan tuuletin on päällä, ennen kuin se sammuu automaattisesti.

Lisätarvikkeena liesituulettimiin löytyy kertakäyttöinen aktiivihiilisuodatin sekä uusi, pestävä ja pitkäikäinen LongLife -aktiivihiilisuodatin. Molemmat aktiivihiilisuodattimet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ne asennetaan yksinkertaisesti suoraan kiinni rasvasuodattimiin ja ovat heti käyttövalmiita. Huomioithan, että jokaiseen malliin on olemassa sopivan kokoinen aktiivihiilisuodatin. Sopivan mallin löydät aina tuotesivulta lisätarvikekohdasta.

Rasvasuodattimien puhdistus- ja vaihto-ohjeet löydät täältä.

 

 

 

lapetek liesituulettimet

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö