Messingin ja kuparin hohtoa keittiöön!

Julkaistu: 2022-02-23 09:40:44
Aihealueet: Keittiössä

Ylelliset kultaiset, messinkiset ja kupariset yksityiskohdat ovat olleet viimeaikoina todella suosittuja niin keittiöissä, kuin muuallakin kodin sisustuksessa. Ne sopivatkin kauniisti monen tyyliseen kokonaisuuteen niinkuin perinteisempi teräksen sävykin, mutta tuovat hieman uutta ja erilaista ilmettä tilaan.

Lanseerasimme muutamia hohtavia uutuuksia myös omaan valikoimaamme!

 

Messinkinen keittiöallas

 

Messinkiset ja kupariset Lapetek Luna-X-altaat

Luna-X-allasperhe on Lapetekin oma allasmalli, jossa käytettävyyttä ja ulkonäköä on viimeistelty huolella. Perinteisen teräsaltaan rinnalle tähän allasperheeseen on uutuutena tuotu kauniisti hohtavat messinki ja kupari. Messingin ja kuparin sävyissä altaita löytyy kahdessa eri koossa, joista molemmat voidaan asentaa niin päältä kuin altakin. Päältä asennettaessa altaan tyylikkään kapeat reunat jäävät hieman tason päälle ja alta asentaessa vain itse allasosa jää näkyviin siististi tason alle.

Altaan patinoitumaton pinta pysyy kauniina ja siistin näköisenä vuodesta toiseen. Altaat on valmistettu tavallista huomattavasti vahvemmasta materiaalista, mikä tekee niistä kaikilta osin normaalia tukevampia. Minimalistinen muotoilu yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekevät Luna-X -altaista myös helposti puhtaana pidettäviä, jolloin lika ei takerru altaan kulmakohtiinkaan.

 

Kupari ja messinki keittiöallas

 

Kultaiset ja kupariset Lapetek Lino-A-hanat

Uusin allassävyihin löytyykin jo valmiiksi kauniisti yhteensopivat hanat Lapetek Lino-A-mallistosta! Kultainen hana sopii sävyltään kauniisti yhteen messinkialtaan kanssa ja kuparinen hana taas kuparisen altaan kanssa. Hanojen sävyt eivät ole täysin yksi yhteen altaan sävyn kanssa, mutta ne on suunniteltu niin, että sävyt sointuvat kuitenkin yhteen todella hyvin luoden kauniin, yhtenäisen kokonaisuuden.

Samoin, kuin muillakin Lapetek-merkin hanoilla, myös näillä kahdella on suomalainen tyyppihyväksyntä sekä jokaisessa keittiössä tarvittava astianpesukoneliitäntä.

Yhdistämällä Lino-A-hanan ja Luna-X-altaan saat laadukkaan, kestävän ja kauniin yhdistelmän keittiösi keskipisteeksi.

 

Kupariset ja messinkiset keittiö hanat

 

Kätevät altaan lisäosat, myös messinkisenä ja kuparisena

Keittiön altaan äärellä hoidetaan monia kodin askareita sekä ruuanlaittoon liittyviä valmisteluita. Tehdäksemme näistä askareista ja kokkailusta sujuvampaa, olemme suunnitelleet altaiden rinnalle erilaisia arkea helpottavia lisäosia, jotka nyt löydät myös uusiin allassävyihin yhteensopivissa messingin ja kuparin sävyissä! Kaikki lisäosat on suunniteltu niin, että ne pysyvät tukevasti altaan päällä, reunalla tai muualla niiden käyttöön tarkoitetulla paikalla.

Vihanneskulhossa huuhtelet ja valutat vihannekset ja muut ruoka-aineet vaivattomasti ja sinulle jää suuri osa altaasta vielä vapaaksi muuta käyttöä varten. Voit siis jättää pilkotut vihannekset odottelemaan vuoroaan vihanneskoriin samalla, kun täytät kattilaa tai huuhtaiset paistinpannun niitä varten. Kori pysyy paikoillaan tulevasti, eikä luiskahda altaaseen, kuten perinteisillä siivilöillä on tapana.

Rullamatto puolestaan on yksi monipuolisimmista lisävarusteista muun muassa tiskaillessa. Rullamaton voit asettaa suoristettuna altaan päälle ja asettaa siihen kattiloita tai muita käsin tiskattuja tiskejä kuivumaan. Se toimii myös pannunalusena, jolle voit asettaa keittiötason päälle isommankin kuuman kattilan tai vuoan. Kun tiskit on tiskailtu ja kokkailut kokkailtu, voit taitella maton kapeammaksi ja asettaa altaan päälle osittain, jolloin saat rätin, pesusienen ja tiskiharjan sen päälle kuivumaan näppärästi ja siistin näköisesti.

Bambuinen leikkuulauta sopii tyyliltään ja sävyiltään myös molempiin altaiden uutuussävyihin. Varsinkin pienemmässä keittiössä altaan päälle tukevasti istuva leikkuulauta tuo lisää tilaa tasolle ja isommassakin tilassa se helpottaa leikattujen vihannesten siirtämistä vihanneskulhoon huuhtelua varten ilman, että osa tippuu altaaseen. Altaan päälle asetetun leikkuulaudan alle voi näppärästi myös piilottaa altaassa lojuvia tiskejä, jolloin keittiön yleisilme pysyy helposti siistinä.

 

 

 

 

 Lapetek keittiöallas blogi

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö