Asuntomessujen keittiötrendit ja värimaailma

Julkaistu: 2017-07-26 22:09:26
Aihealueet: Keittiössä

 keittiötrendit

 

Mikkelin Asuntomessut OSA 1.

Kohteet: Talo Wave, Harmaja Saimaa, Villa Sukka ja Saimaan Ateljee

Mikkelin Asuntomessukeittiöiden vuoden trendit olivat selvästi nähtävillä. Hallitsevat värit olivat mustan, valkoisen ja puun yhdistelmät. Viime vuosien tapaan vetimettömät kaapinovet ja saarekkeet olivat edelleen ”in”. Lisäksi joukkoon oli tullut uutena lisänä aamiaiskaappien suosio.

Keittiöaltaista suosituimmat Blancon mallit olivat Etagon sekä Subline 500-U ja väreistä valkoinen ja musta anthrazit.

Mustaa ja puuta maustettuna messingillä. Tämä mielikuva asuntomessuilla vallitsevista trendeistä jää ensimmäisenä mieleen. Tarkemmin ajateltuna erityisen kauniilla paikalla sijaitseva kompakti asuinalue, jossa talot on sisustettu loppuunasti mietityillä ja harmonisilla yksityiskohdilla. Mikkelin Asuntomessut Saimaan rannalla olivat kauttaaltaan rauhallinen Asuntomessukokonaisuus.

 

Mikkelin Asuntomessut_Wave

Wave, kohde 5.

 

Honkatalojen ainutlaatuinen Talo Wave on jo pihaan astuttaessa vaikuttava näky. Talon erikoiset muodot antavat vihiä siitä jo ulkona, mitä sisällä on odotettavissa. Uniikki talo on keittiöstä maakuuhuoneisiin kylpytiloja unohtamatta tyylikäs ja puhutteleva kokonaisuus.

Keittiössä valkoinen Blanco Etagon Silgranit uutuusallas jatkaa kauniisti tasojen valkoista linjaa. Saareke on jätetty puhtaasti työtilaksi ja aamiaspöytätilaksi, joten liesitaso on muiden kodinkoneiden kanssa keittiön takaseinällä. Kaapistoon integroitu liesituuletin Falmec Move valkoinen ei riko keittiön ilmettä vaan sulautuu kauniisti keittiön ilmeeseen. Kodinhoitohuoneen valkoisen ja tammen sävyihin on valittu valkoinen Blanco Pleon Split Silgranit allas, joka tulee raikkaasti esille tammisesta tasosta. Erityisen huomion kodinhoitohuoneessa saa ihanat nahkavetimet.

 

Mikkelin Asuntomessut_Harmaja Saimaa

Kannustalo Harmaja Saimaa, kohde 6.

 

Kohde Harmaja Saimaa edustaa ulkoa ja sisältä talonmaailman viimeisimpiä sisustustrendejä. Musta talo, täynnä mustia ja messinkisiä yksityiskohtia, on kauttaaltaan harmoninen kokonaisuus. Topi-keittiöiden musta keittiö sopii täydellisesti sisustukseen. Keittiön takaseinään on upotettu kaksi erillistä aamiaskaappia, joiden sisälle tarvittaessa piiloutuu vesipiste ja pienkoneet. Mattamustaan Silestone graniittitasoon on upotettu anthrazitin värinen Blanco Etagon allas. Kodinhoitohuoneessa altaaksi on valittu mustaa värimaailma jatkaen anthrazitin värinen Blanco Dalago 5.

 

Mikkelin Asuntomessut_Villa Sukka

Villa Sukka, kohde 9.

 

Arkkitehtitoimisto Anne Mäkisen suunnittelema Villa Sukka jatkaa hienojen asuntomessukohteiden listaa. Kohteen suuret ikkunat ja avara huonekorkeus pilaripalkkeineen tuovat kauniisti ulkona siintävän Saimaan ja m aiseman myös osaksi talon sisustusta. Myös Villa Sukassa on käytetty paljon trendikästä mustaa, esimerkiksi keittiössä, joka on kauttaaltaan mattamusta. Saarekkeen tamminen puutaso ja seinähyllyt sekä lankkulattia tuovat mustaan keittiöön lämpöä. Keraamiseen keittiötasoon on kiinnitetty Blanco Subline 700-U helmenharmaa. Kodinhoitohuoneen tammitasoon on asennettu Blanco Naya 6.

 

Mikkelin Asuntomessut_Ateljee Saimaa

Saimaan Ateljee, kohde 16.

 

Kohde Saimaan Ateljeen sijainti on upea. Korkealta kalliolta on jylhä näkymä Saimaan ylle. Alla sijaitsevat talot jäävät katseilta piiloon. Talon parvekkeella on hauska katosta roikkuva sänky, josta kaunista näkymää on varmasti mukava katsella. Keittiössä huomio kiinnittyy ensimmäisenä välitilan taustalasiin painettuun koivumaisemaan, joka korostaa ympäristön kaunista suomalaista luontoa. Taustaseinän lisäksi yläkaappien taakse piiloutuva maustehylly kiinnittää katsojan huomion. Mustaan Ylämaan Graniitin kivitasoon on asennettu musta Blanco Subline 700-level allas, johon on lisävarusteiksi valittu vihanneskori sekä uusi altaan välitasona tai tarjottimena toimiva ritilä.

 

Osassa 2 lisää kohteista, joissa Blanco altaita...

 

 

 

lapetek logo

 

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö