Millainen allas ja hana valita kodinhoitohuoneeseen?

Julkaistu: 2022-03-22 08:19:22
Aihealueet: Keittiössä

Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus on suunniteltava huolellisesti, jotta arjen askareiden hoitaminen olisi mahdollisimman sujuvaa tilan koosta riippumatta. Kodinhoitohuoneessa pestään, kuivataan ja lajitellaan pyykkejä, sekä sinne viedään harrastusvälineet ja märät ulkoiluvaatteet kuivumaan. Myös monet muut kodin siivoustyöt alkavat kodinhoitohuoneesta, mikä kannattaakin huomioida altaan ja hanan valinnassa. Lapetekin allas- ja hanavalikoimassa on kiinnitetty erityistä huomiota toiminnallisuuden lisäksi myös altaiden ja hanojen ulkoiseen ilmeeseen, jolloin et joudu valita käytännöllisyyden ja tyylikkyyden väliltä.

 

 

Valitse tilava ja käytännöllinen allas ulkonäöstä tinkimättä

Mitä suurikokoisempi allas kodinhoitohuoneeseen valitaan, sen monipuolisemmin ja helpommin isommatkin siivoustyöt sujuvat ja altaassa saa pestyä isompiakin tarvikkeita. Tila saattaa kuitenkin asettaa omat haasteensa altaan koolle, jolloin on valittava pienempi allas. Tällöin kannattaakin kiinnittää huomiota altaan muotoiluun sekä muuhun tilavuuteen. Syvemmässä altaassa esimerkiksi peset miellyttävästi isommatkin siivousvälineet ja muut tavarat.

Hyvä, tilava allasvalinta on esimerkiksi järkevästi muotoiltu LAPETEK Luna-X, josta löytyy kaksi eri kokoa. Luna-X altaat mahtuvat pienempäänkin kodinhoitohuoneeseen ja ovat kokoonsa nähden maksimaalisen tilavia. Tavallista paksummasta materiaalista tehty laadukas allas on kestävä ja käytännöllinen valinta, kun halutaan laadukkuutta ja helppohoitoisuutta samassa paketissa.

Pieni kulmapyöristys antaa altaalle trendikkään ja ajattoman ilmeen ja tekee niistä kaikissa leveyksissä tilavia, ja samalla pyöristyksen ansiosta altaiden puhdistaminen on helpompaa. Altaan ulkopintaan lisätyt äänieristeet yhdessä paksumman materiaalin kanssa vaimentavat työskennellessä syntyvää teräkselle ominaista kuminaa ja tekevät altaasta miellyttävän hiljaisen.

Luna-X-altaasta löydät myös perinteisen teräksen lisäksi upeat messingin ja kuparin sävyt, joilla saat lisättyä ripauksen ylellisyyttä arjen askareihin.

 

  

Näppärät lisävarusteet monipuolistavat allasalueen toiminnallisuutta kodinhoitohuoneessa

Oli kodinhoitohuoneeseen valittu allas sitten minkä kokoinen tahansa, kätevät lisävarusteet tuovat entistä enemmän monipuolisuutta ja helppoutta siellä toimimiseen. Luna-X-altaisiin löytyy kaikissa kolmessa sävyssä, rst, messinki ja kupari niin vihanneskulho kuin monipuolinen rullamattokin. Vihanneskori toimii kodinhoitohuoneessa hyvin tiskiharjojen, pesusienten ja muiden pienten siivousvälineiden kuivauskorina ja rullamaton päälle saat puolestaan isommat tarvikkeet kuivumaan ja vesi tippuu suoraan altaaseen. Rullamatto on myös helppo rullata pieneen tilaan ja laittaa sivuun, kun sille ei ole käyttöä.

  

Korkea hana lisää toiminnallisuutta

Korkealla juoksuputkella varustettu hana mahdollistaa aina suurempien astioiden huuhtelun ja täyttämisen helpommin, myös kodinhoitohuoneessa, jossa täytetään siivousämpäreitä ja huuhdellaan isojakin tavaroita. Ämpärit mahtuvat hyvin korkean hanan alle, eikä niistä loisku vettä ympäriinsä, kun niitä ei tarvitse kallistella hanan alta pois ottaessa.

Lapetekin hanavalikoimasta löytyy laaja väri- ja mallivalikoima suomalaisella tyyppihyväksynnällä varustettuja hanoja, joista voit valita tyyliltään juuri omaan makuusi sopivan vaihtoehdon tinkimättä käytännöllisyydestä. Lapetek Lino-A-hana-sarjasta löydät altaiden väreihin kauniisti yhteensopivat värit, mutta voit myös yhdistellä eri sävyjä tyylikkäiden yksityiskohtien luomiseksi. Myös LinoPin-A-hanoista löydät mustat hanamallit, joiden käyttövivuista löydät messinkiä ja kuparia, joiden ansiosta yhdistät ne kauniisti messinki- ja kuparialtaiden kanssa.

 

 

  

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö