Monipuolinen Andano-keittiöallas sekä vinkit RST-altaan puhdistukseen

Julkaistu: 2020-04-08 13:18:09
Aihealueet: Keittiössä

Modernit ja linjakkaat Andano-altaat ovat Lapetekin allasvalikoiman suosituimpia tuotteita monikäyttöisyytensä sekä aikaa kestävän muotoilunsa ansiosta. Altaiden jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolellisesti oli sitten kyse ainutlaatuisesta InFino pohjaventtiilistä tai tyylikkäästä CoverFlow ylivuodosta. Andanoista löydät altaita niin yksiosaisina, kaksiosaisina kuin useassa eri koossakin, jolloin sinun on helppo löytää omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Myös asennusvaihtoehdoissa on eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Altaat on mahdollista asentaa joko päältäkiinnitettävinä, huullettuina tai altakiinnitettyinä.

 

suosittu rst-allas

 

Tyylikäs teräs on helposti yhdisteltävissä

Klassisen ajaton ruostumaton teräs on helposti yhdistettävissä jokaiseen keittiöön. Tämä ajattoman tyylikäs allasmateriaali ei ruostu, se on kuumuuden ja hapon kestävä, hygieeninen sekä helppohoitoinen.

Teräs on tyylikäs ja aina trendikäs materiaali, johon on helppo yhdistellä erilaisia tasomateriaaleja ja se sopii monesti yhteen myös muiden keittiön yksityiskohtien kanssa, joissa on niin ikään samaa teräksen sävyä. Oli keittiötasosi sitten puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkataso, teräsallas on yksi niistä harvoista vaihtoehdoista, joka sopii jokaiseen materiaaliin aina yhtä täydellisesti.

Lisävarusteilla monikäyttöisyyttä

Allasta valitessa kannattaa huomioida allaspiste kokonaisuudessaan ja tarkistaa minkälaisia keittiössä toimimista helpottavia lisätarvikkeita altaaseen on saatavilla. Oli allas sitten sijoitettuna saarekkeeseen tai välitilan työtasoon, lisätarvikkeilla viimeistelet allaskokonaisuuden ja teet allaspisteestä monitoimikeskuksen, jossa on helppo niin kokkailla kuin siivoillakin.

Nykyään keittiöt eivät ole vain ruuanlaittoa varten vaan avokeittiöiden ja saarekkeiden yleistyttyä keittiö on myös paikka seurustelulle ja viihtymiselle. Monet lisätarvikkeista auttavatkin pitämään altaan ympäristön siistinä, jolloin myös koko keittiöstä tulee viihtyisämpi paikka.

Andano-altaisiin yhteensopiviksi suunniteltuja lisävarusteita ovat esimerkiksi leikkuulauta, vihanneskulho, monitoimikiskot tai pesuaineannostelija. Juuri omaan altaaseesi sopivat lisävarusteet löydät aina verkkokaupastamme altaan tuotesivun alareunasta.

 

paras keittiöallas

 

Yhteensopivat hanat

Valitsemalla kromisen hanan, luot yhtenäisen ilmeen keittiön vesipisteelle. Lapetekin valikoimasta löydätkin kromisia hanoja jokaiseen tarpeeseen ja tyyliin. Hanaa valitessa on hyvä pitää mielessä tyylin lisäksi se, tarvitaanko astianpesukoneliitäntä. Jos kuitenkin miellyt hanaan, jossa astianpesukoneliitäntää ei ole, sen saa myös erillisenä osana, joka on väriltään krominen.

Hanat, joissa on korkea juoksuputki, helpottavat huomattavasti isompien astioiden huuhtelemista ja vesikannujen täyttämistä, sillä astian mahtuu ongelmitta hanan alle. Tällaisia hanoja ovat esimerkiksi Lapetekin Lino-A- ja Round-hanat, joista molemmista löydät mustan antrasiitin tai kromisen version.

Valikoimasta löytyy myös erilaisia hanavaihtoehtoja ulosvedettävällä suihkupäällä varustettuna. Keittiöhanan ulosvedettävä suihkupää toimii erinomaisesti erityisesti isommissa altaissa ja helpottaa esimerkiksi altaan puhtaanapitoa, korkeiden astioiden täyttämistä tai vihannesten huuhtelua, sillä veden voi suunnata juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

 

ruostumaton teräsallas

 

Näin pidät altaasi puhtaana

Ruostumaton teräs on erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali, jolla on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Altaat pysyvät kunnossa vuosikymmeniä, kun niitä muistetaan hoitaa aina tasaisin väliajoin.

Ruostumaton teräs ei nimensä mukaisesti ruostu normaalissa keittiökäytössä, mutta sen pinnalle saattaa ulkopuolisen metallin aiheuttamana ilmaantua ruostepilkkuja. "Ruostepilkut" ja vastaavat jäljet tulee puhdistaa altaasta heti niiden ilmestymisen jälkeen.

Allasta suositellaan hoidettavaksi sille suunnitelluilla Blanco Polish-puhdistus- ja hoitoaineilla, jotka putsaavat ja hoitavat allasta.

 

 

 

 

blanco allas

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö