Monipuolinen musta allas – Asuntomessut 2019 Kouvola

Julkaistu: 2019-07-12 16:06:30
Aihealueet: Keittiössä

Kouvolan asuntomessut ovat juuri avanneet ovensa ja messualueelta löytyy paljon inspiraatiota niin sisustajalle kuin talonrakentajallekin. Kävimme tutustumassa messukohteisiin ja kiinnitimme huomiota varsinkin keittiöiden ja kodinhoitohuoneiden allasvalintoihin.

 

kouvola asuntomessut

Airon Neito kohteen kaunis musta keittiö. Talo ABC Mobiili tyylikäs tumman harmaa keittiö.

 

Tyylikäs, trendikäs, mutta niin ajaton musta

Niin sisustuksessa kuin muissakin yksityiskohdissa musta näytti olevan yksi suosituimmista väreistä ja sitä näkyi myös seinä- ja lattiamateriaaleissakin. Osassa kohteista mustia yksityiskohtia oli yhdistetty muuten lähes täysin vaaleisiin tai puisiin kokonaisuuksiin ja toisissa kohteissa taas muun muassa koko kylpyhuone tai keittiö oli pääosin musta.

Tämä väri on tietenkin siitä loistava valinta, että se on helppo yhdistää moneen ja vaikka se on juuri nyt kovin trendikäs, se myös on niin ajaton. Musta väri kestää aikaa ja trendien muutoksia.

 

asuntomessukeittiö

Talo Taide kaunis vaalea keittiö ja kohteen Dekolaku raikas kodinhoitohuone.

 

Musta allas sopii moneen

Muiden yksityiskohtien lisäksi mustaa nähtiin niin kodinhoitohuoneiden kuin keittiöidenkin altaissa, joihin oli yhdistetty monesti myös musta hana.

Kohteessa Airon Neito, suuri kokomusta keittiö oli upea saanut mustaan kivitasoon upotetun antrasiittisen altaan välitilaansa. Tiili välitila toi hauskan yksityiskohdan muutoin täysin tummaan keittiöön ja musta allas sulautui siihen todella tyylikkäästi.

Kohteesta Talo Aito löytyi kaksi mustaa allasta, mutta täysin erilaisissa ja erisävyin sisustetuissa tiloissa. Toinen näistä oli kodinhoitohuoneen valkoiseen tasoon kiinnitetty allas, joka loi tyylikkään kontrastin muutoin hyvin valkoiseen ja valoisaan tilaan. Takaseinän harmaa laatoitus pehmensi kuitenkin osaltaan tätä mustan ja valkoisen yhdistelmää ja se sointui hyvin myös altaan pieniin rosteri-yksityiskohtiin.

Kolmas Talo Aito:n musta allas löytyi lämpimyyttä huokuvasta vaaleaa puuta olevasta saunarakennuksesta, jonka niin ikään puuta ja mustaa yhdistelevään keittiönurkkaukseen oli valittu mustaan tasoon yhdistetty musta allas hanoineen.

 

talo aito asuntomessut

Talo Aito kodinhoitohuoneeseen ja saunatupaan oli valittu käytännöllinen musta allas ja musta hana.

 

Luo tyylikkäästi kontrastia

Ulkoa musta, sisältä valkoinen! Kohteessa Dekolaku oli käytetty paljon juuri mustan ja valkoisen yhdistelmää. Ulkoa rakennus oli kokonaisuudessaan mustaa puuta, mutta kun astuimme sisään, edessä avautui suurin ikkunoin varustettu lähes täysin valkoinen olohuone, jonka huikea kattokorkeus korosti valoisuutta ja tilan avaruutta. Olohuoneeseen yhdistetty avokeittiö oli olohuoneen tavoin pääosin valkoinen ja sen oli viimeistelty juuri mustin yksityiskohdin. Keittiössä musta allas ja hana toivat kauniin, selkeän kontrastin valkoiseen tasoon ja mustat yksityiskohdat pitkin valkoista tilaa jatkuivat muun muassa mustien pienkodinkoneiden ja astioiden voimin.

 

musta keittiöallas

Kohteissa Dekolaku ja Airon Haave musta allas tyylikkään raikkaasti yhdistettynä vaaleaan tasoon.

 

Musta yhdistettynä puisiin pintoihin

Talo Aito:n puuta ja mustaa yhdistelevän saunarakennuksen lisäksi mustia altaita näkyi monessa puutasolla varustetussa keittiössäkin. Näistä yksi oli Kohteen ABC Mobiili harmain kaapinovin varusteltu keittiö, jonka hieman kylmänsävyiseen puiseen tasoon musta allas sulautui todella saumattomasti. Tässä keittiössä tumman altaan hanaksi oli valittu kiiltäväpintainen metallinen hana, mikä osoitti hyvin, että myös muu, kuin musta hana sopii mustan hanan kanssa todella kauniisti.

Myös monessa muussa kohteessa näkyi näitä monipuolisia tummia altaita, joten jos sinä olet harkinnut sellaista omaan kotiisi, tarjoaa messut sinulle varmasti paljon inspiraatiota.

 

 

 

lapetek altaat

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö