Uutuusallas Vintera – Moderniin countryhenkiseen keittiöön

Julkaistu: 2021-03-24 12:56:05
Aihealueet: Keittiössä

Irrottautuaksemme nykypäivän hektisestä arjesta, kaipaamme monesti paikkaa, missä rentoutua ja tuntea olomme kotoisaksi. Paikkaa, missä voimme levätä ja ladata akkujamme läheisten ihmisten hyvässä seurassa. Pysähtymisen tarve arjen keskellä korostuu nykypäivän kiireisessä arjessa ja se heijastuu myös vallitseviin sisustustrendeihin. Keittiössä vietämme arjessa paljonkin aikaa ja siksi myös sen halutaan olevan viihtyisän kotoisa paikka. Juuri nyt pinnalla olevan, modernin country-henkisen sisustuksen kulmakivinä ovatkin paluu tuttuihin ja perinteisiin muotoihin, joiden keskiössä on luonnolliset materiaalit ja pinnat, jotka ovat mitä parhaimpia luomaan tällaisen kotoisan tunnelman.

 

countryhenkinen keittiöallas

 

Nykypäivään päivitetty klassikko

Uutuus-altaamme Blanco Vintera XL 9, on loistava valinta juuri tällaiseen nykypäivän country-keittiöön. Altaan muotoilu tuo mieleen klassisen ja vanhan maalaistalon altaan kuitenkin sopivasti nykypäivään päivitettynä. Yhdessä symmetrisen muotoilun ja SILGRANIT® PuraDur®-materiaalin kanssa allas tuo vanhan ja klassisen muotoilun tähän päivään mukautuen nykyaikaisiin trendeihin. Tämä Blancon moderni versio klassisesta mallista sopii keittiöön kuin keittiöön ja tämän allasmallin avulla saat country-henkeä myös kaupunkiasuntoosi!

Tilava ja monikäyttöinen allas

Vintera XL 9 -altaan tarjoama runsas työskentelytila tekee altaan ääressä työskentelystä helppoa ja mutkatonta, vaikka keittiössä kokkailtaisiinkin yhdessä. Altaaseen on myös helppo siirtää syrjään isommatkin astiat, kuten pannut, padat ja leivontakulhot, kun niitä ei enää tarvita ja tilaa jää tasolle muuta ruuanlaittoa varten.

Allas on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen 90 cm leveän allaskaapin kanssa, johon se sulautuu harmonisesti allaskaapin koko leveydeltä ja samalla siitä tulee koko keittiön keskipiste, jonka äärelle kokoonnutaan laittamaan yhdessä ruokaa perheen kanssa.

 

countystyle allas

 

Yksi allas - useita vaihtoehtoja

Vintera-altaan löydät useassa eri sävyssä, joista voit valita juuri sinun keittiösi muihin materiaaleihin sopivan sävyn, olipa keittiösi sitten klassisen vaalea tai modernimpi tumma. Voit myös valita omaan makuusi paremmin sopivan asennustavan joko päältä-asennettavan ti sitten tason alle kiinnitettävän mallin.

Vintera-altaat, kuten monet muutkin Blancon allasmalleista ovat kestävää ja helppohoitoista Silgranitia. Tässä patenteilla suojatussa SILGRANIT®-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. SILGRANIT® on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT® -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

 

keittiöallas perinteinen country

 

Viimeistele hanalla

Kodikkaan country-henkisen keittiön viimeistelet esimerkiksi korkealla, kaarevalla juoksuputkella varustetulla hanalla, joita löydät valikoimastamme niin irrotettavalla kuin kiinteälläkin suihkupäällä.

Tällainen hana on paitsi kauniisti moderniin maalaisromanttiseen tyyliin sopiva, myös käytännöllinen. Korkean juoksuputken alla peset suuremmatkin astiat helposti ja irrotettavan suihkupään avulla pääset helposti putsaamaan suuren altaan jokaisen nurkan.

 

 

 

keittiöallas blogi

 

 

Jaa tämä sisältö