Värillinen hana kruunaa keittiön

Julkaistu: 2019-08-19 13:22:44
Aihealueet: Keittiössä

Sisustuslehtien sivuilla on viime aikoina näkynyt entistä enemmän erilaisia värillisiä hanoja, jotka kruunaavat keittiön ilmeen ja täydentävät kauniisti muita keittiöön valittuja kalusteita ja pintoja. Lapetekin uudessa hana-mallistossa on huomioitu tämä vallallaan oleva trendi ja klassisen tyylikästä Lino A-mallia löytyykin nyt useassa eri sävyssä. Jokaiseen makuun löytyy jotakin, hillityn valkoista ja mustaa, näyttävämpää kultaista ja kuparinsävyistä perinteistä rosterinsävyistä unohtamatta. Myös Silgranit-altaisiin sopivat suosituimmat Silgranit-värit on mallistossa otettu huomioon.

 

musta hana

 

Altaaseen sointuva hana

Jos keittiöön on valittu tyylikäs musta antrasiitti allas, sointuu siihen tietenkin saumattomasti myös antrasiitti musta hana, jolloin kokonaisuudesta tulee harmonisen yhteneväinen. Lapetekin hana-mallisto on suunniteltu niin, että hanojen värit sointuvat malliston altaisiin ja yhteneväisen kokonaisuuden luominen on helppoa altaan mallista riippumatta.

Jos päädyt allasvalinnassasi ajattomaan rosteriin ja haluaisit kuitenkin valita hanan jossain muussa värissä, voit etsiä keittiöstäsi muita sävyjä, joiden kanssa hana sopii yhteen. Esimerkiksi valkoisten keittiökalusteiden kaveriksi sopii kauniisti yhteen valkoinen hana, mutta jos keittiössäsi on kullansävyisiä yksityiskohtia, mikset valitsisi kultaista hanaa.

 

messinki hana

 

Sekoita eri sävyjä rohkeasti

Onko keittiösi musta-valkoinen? Miltä mielestäsi kuulostaisi valkoinen hana yhdistettynä mustaan altaaseen? Tai ehkä toisinpäin? Sekoita siis rohkeasti myös eri värejä keskenään. Messinki ja kuparinsävyinen hana esimerkiksi sopivat monen altaan pariksi. Ne näyttävät raikkaan ylellisiltä yhdistettynä valkoiseen, lisäävät tunnelmaa yhdistettynä tummiin sävyihin ja tuovat keittiöön ripauksen luksusta oli muu värimaailma sitten millainen tahansa. Rohkeat valinnat yllättävät ja saavat keittiön allaspisteen hehkumaan.

Päivitä keittiösi ilme helposti

Kun keittiöremontista on kulunut jo useita vuosia, saattaa mieli toivotun tyylin suhteen muuttua tai uuden kodin keittiö ei ole aivan sellainen, joka sopisi sinun makuusi. Uusi hana on muun pienen pintaremontin ohella helppo tapa uudistaa keittiön ilmettä. Hanan vaihto on pieni muutos, joka keittiön keskipisteenä luo ison muutoksen kokonaiskuvaan. Hana on kuitenkin juuri se tekijä, joka nostaa allaspisteen ylös tasosta osaksi keittiötä.

 

musta keittiöhana

 

Ajaton design yhdistettynä laadukkuuteen

Lapetekin hanamalliston Lino A-hana on Suomessa suunniteltua minimalistisen tyylikästä muotoilua yhdistettynä käytännöllisyyteen. Suora, korkea juoksuputki helpottaa isojen kattiloiden ja muiden isompien astioiden pesua sen alla. Astianpesukoneliitäntä on suunniteltu hanan tyyliin sopivaksi ja se on sijoitettu käyttövivun vastakkaiselle puolelle, jolloin se on helposti käytettävissä. Kaikissa Lino A hanoissa on piiloporesuutin, joka antaa saumattoman ilmeen hanan juoksuputkelle. Piiloporesuuttimen voit vaihtaa erilliseen veden virtausta rajoittavaan suuttimeen, jonka avulla kulutat vähemmän vettä ja säästät luontoa.

Lapetekin Lino A hanat ovat myös helppoja ja nopeita asentaa ja niissä on normaalia pidemmät, taipuisat syöttöletkut, mikä helpottaa asennusta hanan paikasta riippumatta. Myös astianpesukoneen syöttöletku on suunniteltu niin, että se on helposti asenettavissa syvänkin altaan alapuolelle.

Jos olet vaihtamassa vain hanaa, tai olet jo valinnut altaan, jonka keittiöösi haluat, voit huoletta valita Lapetekin Lino A-hanan sillä se on suunniteltu käytettäväksi minkä kokoisen altaan kanssa tahansa ja hanan juoksuputken liikerata on säädettävissä haluttuun kulmaan 15 asteen välein. Lue lisää >

 

 

 

lapetek hana

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö