Viihtyisät kodinhoitohuoneet Porin asuntomessuilla

Julkaistu: 2018-07-09 20:50:54
Aihealueet: Keittiössä

Porin asuntomessualue oli tänä vuonna vieläkin kompaktimpi paketti viime vuoteen verraten. Kaksikerroksiset talot oli sisustettu harmonisen yhtenäisesti ilman suurempia yllätyksiä. Kauniit sisustukset jatkuivat läpi kohteiden aina kodinhoitohuoneeseen ja kylpytiloihin saakka. Kodinhoitohuone on yleensä tila, jossa vain käydään pikaisesti hoitamassa pakollista "pyykkirumbaa". Se voi kuitenkin olla muun sisustuksen kanssa yhtenäinen ja ilmeeltään viihtyisä. Arkisetkit toimet sujuvat lennokkaammin, kun ympäristö on mieluisa. Tähän juttuun kokosimme yhteen asuntomessujen neljä viihtyisää ja toisistaan eroavaa kodinhoitohuonetta.

 

pori asuntomessut 2018

 

Kastelli Viva

Messujen suosikki kodinhoitohuone oli ehdottomasti kohteessa Kastelli Viva. Heleän raikas tila poikkesi tyyliltään klassisesta kodinhoitohuoneen ilmeestä. Kodinhoitohuoneen näyttävin ”juttu” oli pyöreät mustat vetimet, jotka korostuivat kauniin beigen sävyisestä kaapistosta. Tilassa oli vain muutama kevyt yläkaappi. Niiden viereen asennetut kivat avohyllyt antoivat muuten pitkulaiseen tilaan avaruutta. Avohyllyille asetellut kauniit esineet toivat tilaan kodikkuutta ja ripauksen hilpeyttä. Valoa ja avaruutta pitkulaiseen kodinhoitohuoneeseen antoi suuri ikkuna, jonka sijainti tilaan tultaessa, suoraan oven edessä loi katsojalle kauniin näyn jo oleskelutilan puolelle.

Kodinhoitohuoneeseen sopi kauniista Blanco Rondoval-allas. Allas on käytännöllinen ratkaisu pienempiin tiloihin, jossa se on vain satunnaisessa käytössä, mutta kuitenkin tärkeä olla olemassa. Rst-allas sopii aina kauniisti mille tahansa tasomateriaalille ja on helppo ajaton valinta.

 

 khh allas

 

Casakivi

Casakivi kohteen kodinhoitohuoneeseen astuessa ensimmäisenä katse kiinnittyi tason päälle asennettuun kauniin heleän vihertävän harmaaseen mosaiikkilaattaan. Muuten kauttaaltaan valkoisessa tilassa laatan vihreän ja valkoisen erisävyt antoivat katsojalle kolmiulotteisen vaikutelman, jota korosti lisäksi tilan yläkaapittomuus. Pitkällä pöytätasolla oli reilusti tilaa pyykkien ja muiden askareiden hoitamiseen. Pitkulaiseen tilaan toi ihanaa avaruutta ja paljon valoa ikkunallinen ovi. Kodinhoitohuoneen ilmeen viimeisteli epäsuoravalolista, joka oli asennettu tason päälle katon rajaan.

Altaana kodinhoitohuoneessa oli käytetty Blanco Andano 400-IFA, jossa käytännöllinen hanalippa helpottaa puhdistamista. Hyvä ja tyylikäs kodinhoitohuoneallas.

 

kodinhoitohuoneen allas

 

Villa Poiju

Villa Poijun mustan ja puun ryhdittämä sisustusilme jatkui myös talon kodinhoitohuoneessa. Kaapistojen vaakapuupinta, mustat vetimet ja musta komposiittiallas valkoisella tasolla oli hyvin talon henkeen sopiva yhdistelmä. Tason ja altaan päällä ei ollut käytetty kaappeja, joten tilan ilme oli hyvin kevyt ja ilmeikäs. Huonekasvit toivat kodikkuutta ja musta komposiitti allas toi tasolle kauniin kontrastin.

Kodinhoitohuoneen altaaksi oli valittu Blanco Dalago 6 Silgranit, anthrazit. Tilava komposiittiallas on käytännöllinen valinta keittiön lisäksi kodinhoitohuoneisiin. Helppohoitoisuus tekee siitä myös ajattoman ja huolettoman kodinhoitohuonealtaan.

 

pyöreä allas

 

Opn Kotoisa

Kohteen Opn Kotoisa kodinhoitohuoneen raikas ilme koostui valkoisten ja puunpintojen yhdistelmästä. Valkoinen korostaa kivasti puupintoja ja yhdistelmä on aina ajattoman tyylikäs ja harmoninen. Valkoinen taso korosti kivasti tilan valoisaa ilmettä. Mikäli khh-tila on pieni, kannattaa valita mitoiltaan pienempi kantikas tai pyöreä allas. Niillä voidaan säästää tilaa tasolla vaikka pyykkien viikkaamista varten.

Tämän kohteen altaaksi oli valittu Blanco Rondosol, joka pienellä pöytätasolla on erittäin näppärä ja tilaa säästävä ratkaisu. Rst-allas on helppo valinta kodinhoitohuoneeseen.

Seuraavassa jutussa katsaus asuntomessujen keittiöihin…

 

 

lapetek blogi

 

 

 

 

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit

Jaa tämä sisältö