Puhdasta ilmaa luonnollisella tavalla!

ilmansuodatus

Carbon.Zeo suodatin sitoo itseensä hajuja, käryjä sekä ruoanlaitosta ilmaan vapautuvaa kosteutta kahden eri ainesosan avulla.

Aktiivihiilisuodatusta parhaimmillaan.hyvinvointia_ilmassa

ERIKOISTEHOKASTA SUODATUSTA


Carbon.Zeo on erittäin tehokas, pitkäaikainen ja helppohoitoinen ilmansuodatin, jonka suodatus perustuu kahden eri ainesosan yhdistettyyn toimintaan. Hiili ja Zeoliitti toimivat eritavalla ja niiden yhteisvaikutuksena ilmasta saadaan poistettua optimaalisen hyvin hajuja ja käryjä.

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen suodatin tulee aktivoidaan noin 1,5 vuoden välein, jotta sen ilmansuodatus on mahdollisimman tehokasta.patentoitu moottori

AKTIIVIHIILI JA ZEOLIITTI

Carbon.Zeo-suodatin sisältää kahta eri ainetta, joiden avulla puhdistetaan ilmaa. Aktiivihiili koostuu pienistä hiilipartikkeleista, jotka sitovat käryjä ja hajuja tehokkaasti itseensä.

Zeoliitti sitoo itseensä käryjen lisäksi kosteutta ja myös vapauttaa sitä tarpeen mukaan. Kun ilmassa on runsaasti kosteutta se myös sitoo hajuja ympäristöönsä. Näin ollen, kun ilmasta poistetaan kahden eri materiaalin avulla hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta, on puhdistus selvästi normaali aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaan.

Tavallisissa aktiivihiilisuodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä.


liesituuletin teho

CARBON.ZEO LAMPPUKUVUISSA

Myös uudenlaisissa lamppukuvuissa käytetään Carbon.Zeo suodattimia.

Lamppukupujen patentoitu pyöreä moottoriyksikkö suodattaa ilmaa vaakasuuntaisesti, jolloin niissä on pinta-alaltaan poikkeuksellisen isokokoiset ja myös sitä kautta tehokkaat suodattimet. Laaja-alainen vaakasuuntainen suodatus yhdistettynä tehokkaaseen Carbon.Zeo suodattimeen takaa täydellisen käryjen poiston.

Lamppukupujen Circle.Tech -tekniikasta voit lukea lisää täältä.


zeoliitti

PUHDISTAMINEN JA HUOLTO

Säännöllinen pesu ja huolto pitää suodattimen toimintakunnossa pidempään. Mikäli suodattimeen pääsee pitkällä aikavälillä pinttymään rasvaa ja likaa, heikkenee sen teho huomattavasti. Muista siis suorittaa suositusten mukainen pesu aika ajoin.

Suodatin aktivoidaan ohjeen mukaisesti noin 1,5 vuoden välein, jonka jälkeen sen teho palautuu. Suodatin vaihdetaan uuteen 3-5 vuoden välein käytöstä riippuen.


Lataa Circle.Tech esite