Paranna kotisi ilmanlaatua!

e.ion

 

Ilmanlaadusta huolehtiminen on helppoa ja huomaamatonta E.ion liesituulettimien avulla. Huoneilmaan kulkeutuu katupölyä, erilaisia mikrobeja ja bakteereja, joita hengitämme päivittäin. Automaattinen E.ion system puhdistaa sisäilmaa samalla, kun se toimii liesituulettimena ja myös silloin, kun ruokaa ei valmisteta. Helppoa ja yksinkertaista ilman erillisiä ilmanpuhdistus yksiköitä.

 

E.ion -liesituuletinmalliston löydät täältä >hyvinvointia_ilmassaPUHDASTA HUONEILMAA UUDELLA KONSEPTILLA

Moderni elämä on muuttanut luonnollisen ilman laatua ja hengittämässämme ilmassa on usein ilmamolekyylien sähkövaraus epätasapainossa. Positiivisten ionien, jotka tuottavat psykologisia häiriöitä, määrä on usein suurempi kuin niiden pitäisi olla.

Falmec on kehittänyt uutta teknologiaa, joka mahdollistaa sekä positiivisten että negatiivisten ionien luomisen. Kutsumme tätä  BI-POLAARINEN IONISAATIO -teknologiaksi ja sitä käytetään kaikissa E.ion -liesikuvuissa.

Prosessi ei ainoastaan tuhoa epämiellyttäviä hajuja vaan myös stabilisoi ionien oikean suhteen elinympäristössäsi. Ilmamolekyylien tasapainolla on positiivinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen.

Kuvassa Mare, musta. Saatavana myös valkoisena.

zephiro

YHDISTIMME PUHTAAN ILMAN TEHTAAN KEITTIÖTUULETTIMEEN

E.ion Systemin avulla ilma voidaan puhdistaa raikkaaksi ja voimme elää terveellisemmässä ympäristössä.

Ionit syntyvät molekyylin rakenteen muuttumisen seurauksena. Luonnossa molekyylin muutos ja samalla tasapainon saavuttaminen voi johtua esim. auringon valosta, salaman iskusta, valosähköisestä ilmiöstä, säteilystä, ilman (tuuli) tai veden (puron, vaahtopään, vesiputouksen, vuoroveden) liikkumisesta.

Ionien avulla neutralisoidaan saasteita ilmasta, esim. bakteerit, virukset, pölyhiukkaset, siitepölyn, itiöt, pöly, inhottavat hajut, tupakan savu ja pakokaasut. Samalla järjestelmä myös puhdistaa ja optimoi ilman laatua.

Ainutlaatuinen ionitasapainon palauttava järjestelmä on nyt integroituna kaikkiin Falmec E.ion liesikupuihin. Tyylikäs ulkonäkö, hyvä käryjen poisto ja helppo asennettavuus tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon kaikenlaisiin keittiöihin.

Kuvassa Zephiro, valkoinen.


twister_titano

IONITASAPAINON HYÖTY IHMISELLE

Ioneja sanotaan myös ”ilman vitamiineiksi” niiden tuottamien hyötyjen ansiosta.

Niillä on vaikutusta ilman laatuun, saasteiden poistamiseen, energiatehokkuuteen ja kaikkeen ihmisten ja elävien organismien elämään. Ne vaikuttavat erityisesti ihmisten biokemiaan, parantaen mm. mielialaa ja keskittymiskykyä.

Ionit ovat hajuttomia, mauttomia ja läpinäkyviä molekyylejä, joita on hengittämässämme ilmassa. Päästessään vereemme, ionit tuottavat biokemiallisia reaktioita, jotka nostavat serotoniini tasoja, estävät masennusta, ehkäisevät stressiä ja korottavat energiatasoa päivän kuluessa.

Kuvassa Twister, titanium. Saatavana myös mustana.


p_mariryn

MONIPUOLISET JA TEHOKKAAT SUODATTIMET

Optimaalisen tehokas moottori imee ilman huonetilasta vieden sen ensimmäisenä kuvun alaosassa olevien metallisuodattimet läpi. Näiden monikerroksisten metallirasvasuodattimien tehtävänä on suodattaa ilmassa oleva rasva. Suodattimet tulee pestä säännöllisin väliajoin esimerkiksi astianpesukoneessa.

Tämän jälkeen ilma kulkee ionisaatiokammioon, jossa siihen palautetaan oikea ionisuhde.

Ionisaatiokammion jälkeen ilma kulkee vielä yhdistetyn aktiivihiili ja zeoliittisuodattimen läpi. Aktiivihiilen tehtävänä on poistaa ilmasta käryjä ja vastaavasti zeoliitti poistaa kosteutta. Tämä suodatin tulee aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja uusia noin kolmen vuoden välein.

Kuvassa Marilyn, valkoinen keramiikka


lehtisensori

AINA AJANTASALLA ILMANLAADUSTA

Lehtisensori on Falmecin patentoimaa teknologiaa, joka aktivoituu havaitessaan muutoksia ilmanlaadussa. Tieto välittyy käyttäjälle lehden eri värien avulla.

Lehti muuttuu asteittain keltaisesta vihreäksi, ilmanlaadun parantuessa ja vastaavasti keltaisemmaksi ilmanlaadun heiketessä. Automaattitoiminnon ansiosta kupu käynnistyy sensorin havaitessa heikentyneen ilmanlaadun ja puhdistaa ilmaa kunnes sen laatu on palautunut hyväksi.

Alkuperäinen ionitasapaino palautetaan tuottamalla tarvittava määrä ioneja, minkä lisäksi likainen ilma kulkee erilaisten epäpuhtauksia poistavien suodattimien läpi.

Falmec E.ion huolehtii Ioneistamme.


Lataa E.ion esite

 

Lataa A4 flyer