Bellaria valaisin/ilmanpuhdistin

Bellaria valaisin/ilmanpuhdistin Näytä suurempana

  Saatavuus: Varastossa

  Tuotekoodi:805006

  1 760,80 €

  Tyylikäs ilmaa puhdistava pöytävalaisin

  Bellaria vaikuttaa tilan tunnelmaan moniaistisesti. Siinä on sekä valaisin että ilmanpuhdistin kaksoistoimintona. Valaisimen LED-valon voimakkuus on himmennettävissä.


  Valaisin on saatavana neljässä värissä, jotka on suunniteltu sopimaan neutraalisti eri makujen ja sisustustyylien kanssa: asuintilaan, tunnelmavaloksi, toimistotilaan tai missä valaisinta halutaan käyttää. Bellaria on valmistettu käsityönä lasista Venetsian lasimestareiden historiallisen perinteen mukaisesti. Käsityöperinteen sekä nykyaikaisen suunnittelun yhteistyön tuloksena on moderni, tyylikäs ja selkeälinjainen tuote.

  Bellaria toimii täysin itsenäisesti laitteen sisäisen ilmavirtauksen, automaattisen toiminnan ja tehokkaan harjattoman ilmanvaihdon käytön ansiosta. Siinä on hyvä puhdistusteho ja laite on kehitetty mahdollisimman hiljaiseksi. Bellarian vähäeleinen muotoilu sopii visuaalisesti monenlaiseen ympäristöön.

  Bellaria vaikuttaa neljään merkittävään sisäilman laadun tekijään:

  - vähentää suurinta osaa ilmassa olevista aineista ja ilman epäpuhtauksista, kuten orgaanisia kemikaaleja, biologisia aineita ja kaasuja.
  - vähentää sieniä, homeita, hiivaa jne.
  - Vähentää suurinta osaa bakteereista ja viruksista
  - Parantaa ilmanlaatua lisäämällä bioaktiivisia komponentteja, jotka ovat luontaisesti läsnä vuoristo- tai meri-ilmassa. Hapen ioninen aktivointi voi parantaa keuhkojen, keuhkoputkien, nenä-, kurkun- ja immuunitoiminnan terveyttä, edistää fyysistä kuntoa, keskittymiskykyä sekä parantaa unen laatua.

  Ilmansuodatus

  Aktiivisen ionisaatiomenetelmän ansiosta Bellarian ilmansuodatus vaikuttaa tehokkaasti mahdollisiin hajuihin sekä haitallisiin aineisiin huoneilmassa. Suodatus auttaa luomaan ioni-tasapainon, joka on tyypillinen saasteettomissa luonnollisissa ympäristöissä, mikä voi parantaa asukkaiden hyvinvointia. Laite on kehitetty mahdollisimman hiljaiseksi.


  Ilmansuodatusprosessia kuvataan valaistulla lehtimäisellä indikaattorilla, jonka värin muutos keltaisesta vihreään kertoo huoneilman laadun parantumisesta.
  Laitteessa on anturi, joka analysoi ilmanlaatua ja visualisoi nämä tiedot lehtiin. Lehdet muuttuvat vähitellen vihreiksi, kun ilman laatu parantuu. Automaattisessa tilassa laite käynnistyy itsestään puhdistamaan ilmaa tarvittaessa.

  Asennus

  Asennus vaatii vain johdon kiinnittämisen seinään ja laite on valmis käyttöön.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:805006
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori + ionisaattori
  Kuvun väriValkoinen