LAPETEK LINA 20-A

antrasiitti

APK-liitäntä

Uusi LAPETEK LINA 20-A, antrasiitti, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:210109A

353,40 €(285,00 € alv 0%)

Ajaton keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LINA-A-hana on ajattoman tyylikäs uutuus hanamarkkinoilla, joka kauniilla yksityiskohdillaan korostaa keittiön ilmettä sopien niin perinteisempään kuin modernimpaankin keittiöön. Hanan raikas muotoilu on saanut vaikutteita perinteisistä hanamalleista, joissa käyttövipu on hanan päällä. Värivaihtoehtona moneen sopiva klassinen kirkas kromi tai tyylikäs moderni musta antrasiitti-sävy, joka sopii erityisen hyvin yhteen BLANCO Silgranit anthrazit altaiden kanssa. Molemmat hanasävyt yhdistyvät hyvin myös muihin silgranit-sävyihin, jolloin valittavanasi on useita eri väriyhdistelmiä, joista voit valita juuri sinun keittiöösi sopivimman vaihtoehdon.


Hanan juoksuputki on suunnattu hieman yläviistoon, jolloin sen alla on kätevämpi täyttää ja huuhdella korkeampiakin astioita helposti. Hanan käyttövipu on helposti käytettävissä ja sijoitettu hanan päälle, josta sitä on vaivatonta käyttää ja säätää. Keittiön lisäksi hana soveltuu hyvin myös käytettäväksi kodinhoitohuoneissa.

Astianpesukoneliitäntä

Kaikissa LAPETEK LINA-A –hanoissa on kiinteä APK-liitäntä ja se on sijoitettu tyylikkäästi hanan juoksuputken alle, mistä sitä on myös helppo käyttää. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis osa hanaa ja se sulautuu hanan runkoon mahdollisimman huomaamattomasti ja tyyliin sopivasti. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnistat helposti onko hana auki vai kiinni.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINA-A hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat
• laadukkaita ja pitkäikäisiä
• turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
• luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:210109A
Hanan väriSilgranit anthrazit (musta)
Juoksuputken liikerata120 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit