LAPETEK CLASSIC-XH (X1/X2/X3/X4)

60 cm, seinämalli

ruostumaton teräs

LAPETEK CLASSIC-XH 60, rst (X1/X2/X3/X4) Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:5516XH

1 120,96 €(904,00 € alv 0%)

Monipuolinen suosikkituote

Erinomainen hinta/laatusuhde on tehnyt LAPETEK TEXA ja LAPETEK CLASSIC malleista yhdet suosituimmista kupumalleista Suomessa. Matala kartiomuotoilu sopii monenlaisiin keittiöihin luoden niille linjakkaan ilmeen. Omalla moottorilla olevaa LAPETEK TEXA liesituuletinta on saatavana 60 cm leveänä seinämallina (valkoinen ja rst) ja 90 cm leveänä seinämallina (rst). Vastaavasti huippuimuriohjaukseen tarkoitettua LAPETEK CLASSIC –kupua on saatavana 60 ja 90 cm leveänä seinämallina (rst) ja 90 cm leveänä saarekemallina (rst). Kaikkiin malleihin on saatavissa jatkohormi, jonka avulla kupu voidaan asentaa tyylikkäästi myös normaalia korkeimpiin tiloihin.


Kaikissa LAPETEK TEXA -malleissa on tehokas moottori, led-valaisimet ja rasvan poistamisesta huolehtivat 5+2 monikerroksiset alumiinirasvasuodattimet. Suodattimet keräävät tehokkaasti likaa itseensä ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.

Tuulettimen toimintoja ohjataan tyylikkäästä elektronisesta kytkinpaneelista, jossa on selkeästi symboleilla esitetty eri toiminnot. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimessa on intensiiviteho, jälkituuletus- sekä raitisilmatoiminto.

Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle.

Jälkituuletuksen tarkoituksena on poistaa loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja tuuletin käy tällä nopeudella noin 15 minuuttia sammuttaen sen jälkeen itsensä.
Raitisilmatoiminnon tarkoituksena on pitää huonetila raittiina silloinkin kun ruokaa ei laiteta. Tällä toiminnolla tuuletin on päällä kerran tunnissa noin 10 minuutin ajan tuoden huonetilaan raitista korvausilmaa.

LAPETEK CLASSIC-X1/XH (asennus seinälle) ja LAPETEK CLASSIC-V-X1/XH (asennus saarekkeeseen) malleissa on monipuolinen ohjaus huippuimurille tai LTO-kojeelle. Katso tarkemmat tekniset tiedot asennus- ja käyttöohjeesta.

JÄRJESTELMÄVAIHTOEHDOT


Liesikupu on saatavilla kahdella eri tekniikalla. X1-järjestelmään sopivana mallina sekä useaan eri järjestelmään sopivana XH hybridimallina.

X1 malli on tarkoitettu kohteisiin, joissa on keittiöpoistoa varten on oma hormi ja katolla tai kanavassa keittiöstä ohjattava huippuimuri. X1 asennuksessa tarvittava takaiskuventtiili sisältyy vakiona tuotteeseen.

XH malleissa on vastaavasti sisäänrakennettuna kaikkien eri ilmanvaihtojärjestelmien ohjausmahdollisuus (X1, X2, X3 ja X4 -järjestelmät) ja haluttu järjestelmä valitaan asennuksen yhteydessä. Mikäli käytät XH mallia X1 toiminnolla, tulee muistaa tilata erillinen takaiskuventtiili.

Molemmilla versioilla (X1/XH) voidaan perinteisen AC-moottorin lisäksi ohjata myös energiatehokkaita tasavirtamoottoreita (EC). Myös tämä valinta tehdään asennuksen yhteydessä.

ASENNUS


X1/XH -liesikupu asennetaan mallista riippuen joko seinälle, saarekkeeseen tai integroituna kalusteeseen. Tämän jälkeen ilmastointihormi kiinnitetään kuvussa olevaan lähtöön ja kupu säädetään ohjainyksikössä olevien kytkimien avulla toimimaan halutussa järjestelmässä (X1, X2, X3 tai X4) sekä valitaan ohjataanko AC vai EC -moottoria. Lopuksi kupu kytketään ohjattavaan huippuimuriin ja verkkovirtaan.

Asennuksen jälkeen tulee tarkistaa että ohjaukset on tehty oikein. Tämä onnistuu helposti kytkinpaneelissa olevalla sisäänrakennetulla testaustoiminnolla. Tarkemmat ohjeet löytyvät tuotteen asennus- ja käyttöohjeista.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:5516XH
IlmanvaihtojärjestelmäX4 - IV-koneen ohjaus
IlmanvaihtojärjestelmäX3 - keskusilmanvaihto
IlmanvaihtojärjestelmäX2 - poisto useista tiloista
IlmanvaihtojärjestelmäEC-ohjaus
Kuvun väriRuostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen237 - 282 cm
Jatkohormin kanssamax. 308 cm
Kuvun leveys60 cm