LAPETEK JONA-XH 60

60 cm, seinämalli

ruostumaton teräs

LAPETEK JONA-XH 60, rst (X1/X2/X3/X4) Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:5523XH

1 096,16 €(884,00 € alv 0%)

Selkeän ajaton X-Hybrid ohjainkupu

SELKEÄN AJATON - X-HYBRID


Selkeää, aikaa kestävää muotoilua yhdistettynä ainutlaatuiseen X-hybrid tekniikkaan. Jona-X1/XH on geometrisesti muotoiltu tuuletin, joka ajattomalla muotoilullaan sopii kaikenlaisiin keittiöihin. Teleskooppihormin avulla säädät hormin suojan oikean pituiseksi ja tarvittaessa voit vielä tilata erillisen jatkohormin.

Järjestelmävaihtoehdot

Liesikupu on saatavilla kahdella eri tekniikalla. X1-järjestelmään sopivana mallina sekä useaan eri järjestelmään sopivana XH hybridimallina.


X1 malli on tarkoitettu kohteisiin, joissa on keittiöpoistoa varten on oma hormi ja katolla tai kanavassa keittiöstä ohjattava huippuimuri. X1 asennuksessa tarvittava takaiskuventtiili sisältyy vakiona tuotteeseen.

XH malleissa on vastaavasti sisäänrakennettuna kaikkien eri ilmanvaihtojärjestelmien ohjausmahdollisuus (X1, X2, X3 ja X4 -järjestelmät) ja haluttu järjestelmä valitaan asennuksen yhteydessä. Mikäli käytät XH mallia X1 toiminnolla, tulee muistaa tilata erillinen takaiskuventtiili.

Molemmilla versioilla (X1/XH) voidaan perinteisen AC-moottorin lisäksi ohjata myös energiatehokkaita tasavirtamoottoreita (EC). Myös tämä valinta tehdään asennuksen yhteydessä.

Asennus

X1/XH -liesikupu asennetaan mallista riippuen joko seinälle, saarekkeeseen tai integroituna kalusteeseen. Tämän jälkeen ilmastointihormi kiinnitetään kuvussa olevaan lähtöön ja kupu säädetään ohjainyksikössä olevien kytkimien avulla toimimaan halutussa järjestelmässä (X1, X2, X3 tai X4) sekä valitaan ohjataanko AC vai EC -moottoria. Lopuksi kupu kytketään ohjattavaan huippuimuriin ja verkkovirtaan.


Asennuksen jälkeen tulee tarkistaa että ohjaukset on tehty oikein. Tämä onnistuu helposti kytkinpaneelissa olevalla sisäänrakennetulla testaustoiminnolla. Tarkemmat ohjeet löytyvät tuotteen asennus- ja käyttöohjeista.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:5523XH
IlmanvaihtojärjestelmäEC-ohjaus
IlmanvaihtojärjestelmäX4 - IV-koneen ohjaus
IlmanvaihtojärjestelmäX3 - keskusilmanvaihto
IlmanvaihtojärjestelmäX2 - poisto useista tiloista
Kuvun väriRuostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen216 - 263 cm
Jatkohormin kanssamax. 308 cm
Kuvun leveys60 cm
Energialuokkariippuu huippuimurista