FALMEC VIRGOLA PLUS

60/90 cm, lasi / rst

kalustemalli

FALMEC VIRGOLA PLUS 60/90, rst Näytä suurempana

  Saatavuus:

  FALMEC Virgola Plus 60 RST, seinämalli: Tulossa 05.11.2020

  FALMEC Virgola Plus 90 RST, seinämalli: Tilaustuote

  Tuotekoodi:VIRGOLA

  663,40 €(535,00 € alv 0%)

  Huomaamattoman kaunis

  Kalusteisiin upotettava FALMEC VIRGOLA PLUS sulautuu huomaamattomasti kaikenlaisiin keittiöihin. Tehokkaan moottorin lisäksi käryjen keräämisen tehostamiseksi tuulettimessa on lasilippa, joka käännetään eteenpäin. Tällöin käryt ohjautuva paremmin tuulettimen sisään ja samalla lippa suojaa tuuletinkaapin ovea.

  Laadukas viimeistely näkyy niin korkealaatuisessa teräksessä (AISI 304) kuin pienissä yksityiskohdissakin kuten rasvasuodattimien viimeistelty RST-kehys. Myös tuuletinkaapin sisällä moottoritilan ympärillä on tyylikäs RST-hormi, jolloin kaappi on tyylikkäästi hyödynnettävissä tavaroiden säilytykseen. Valaistuksesta huolehtivat energiatehokkaat LED-valaisimet.

  Kytkintoiminnot

  FALMEC VIRGOLALA PLUS tuulettimen viiston etureunan ansiosta kytkimet ovat aina helposti käytettävissä. Tuuletin sopii täydellisesti yhteen myös vetimettömän ovimallin kanssa ja kytkinpaneeli on miellyttävämmin käytettävissä kuin jos se olisi sijoitettu perinteiseen tapaan liesikuvun alapintaan. Kaikissa tapauksissa kytkimiin on esteetön pääsy ilman että ovea tarvitsee avata tai lasilippaa kääntää.


  Kytkinpaneelissa on monipuoliset ja käyttäjäystävälliset toiminnot:
  - valot päälle/pois
  - mooottorin tehon säätö 3-nopeutta
  - 4-nopeus on ns. intensiivitoiminto, jolloin liesituuletin toimii noin 7 minuutin ajan maksimiteholla ja palautuu sen jälkeen automaattisesti edeltävälle tasolle.
  - ajastettu sulkeminen sammuttaa liesikuvun automaattisesti noin 15 min. kuluttua, jolloin loputkin ruoanvalmistuksessa syntyneet käryt ovat poistuneet huonetilasta
  - rasvasuodattimen vaihtotarpeen ilmaisin

  Materiaali

  FALMEC VIRGOLA PLUS liesituulettimessa käytetään laadukasta AISI 304 ruostumatonta terästä, joka antaa tuotteelle viimeistellyn ilmeen.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  SähköliitäntäPistorasia 10 A
  Kuvun leveys60 cm kaappiin
  EnergialuokkaC