LAPETEK FREE 54

54 cm, kalustemalli

ruostumaton teräs

LAPETEK FREE 54, rst Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:57014

565,44 €(456,00 € alv 0%)

Tyylikäs kalusteisiin upotettava tuuletin

Uusi ja tyylikäs kaapistoon asennettava LAPETEK FREE 54 -liesituuletin on trendikkään huomaamaton ja helppokäyttöinen. Kaapistoon integroitava tuuletin vie vähän tilaa ja sopii useaan eri sisustustyyliin. Upotettavan tuulettimen avulla saat myös säilytettyä kaapistorivin kokonaisena keittiössäsi.

Tuulettimen huomaamaton ohjauspaneeli tulee viistosti alas kaapiston sisältä, joten valaistujen Soft Touch -painikkeiden käyttö onnistuu kumartumatta kaapin alle. Himmennettävät LED-valaisimet antavat tehokkaan valon työskentelyyn ja ruoanlaiton jälkeen ne voidaan himmentää ruokailuhetkeen sopivaksi.

Kaapistoon integroitavan liesituulettimen uudistettu tekniikka takaa entistä tehokkaamman käryjen keräyksen. Ruoanlaitosta syntyvien käryjen poistumista auttaa osaltaan tuulettimen imualueen ulottuminen etureunaan saakka.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Helppokäyttöiset valaistus ohjauspainikkeet

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. LAPETEK FREE 54 voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).

LAPETEK FREE 54 upotetaan yläkaapin pohjaan, jolloin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti osa yläkaapistoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57014
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriRuostumaton teräs
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen-
Kuvun leveys60 cm kaappiin
Toimitussisältö- liesituuletin

Tuotteeseen liittyvät artikkelit