BLANCO SUBLINE 375-U InFino

Ceramic

Altakiinnitettävä, kaukosäätö tilattava erikseen

Saatavuus:

SUBLINE 375-U kivikeraaminen, kristallinvalkoinen: Tilaustuote

SUBLINE 375-U kivikeraaminen, musta: Tilaustuote

Tuotekoodi:SUBL375UKIVIKER

983,32 €(793,00 € alv 0%)

Moderni ja elegantti

HUOM! Subline 375-U Ceramic värit aluharmaa (132714), valkoinen (132716) sekä jasmin (132717) tulevat poistumaan valikoimasta. Varmista erikseen myynnistä ks. tuotteiden saatavuus.


Moderni allas selkeällä ja yksinkertaisella muotoilulla. Tuote on korkealaatuinen ja huolella viimeisteltyä Blancon laatua. Jo kivikeramiikka materiaalina on todella kaunis ja pinta tuntuu silkkisen lämpimältä kestäen erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä kolhiintumatta. Lisäksi altaan pinta kestää hyvin kuumuutta. Reilun kokoinen yksittäinen allas toimii varsin hyvin niin yksinään kuin toisen altaan kanssa asennettuna. Sisältää InFino- pohjaventtiilistön.
Keraamisten altaiden värit ovat puhtaita ja allasta on saatavissa seitsemässä eri värissä. Kiiltävä kristallin valkoinen, valkoinen, magnolia, musta, jasmin, aluharmaa ja basalt.
Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva vihanneskulho ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

- Altaaseen sopivaa leikkuulautaa on puisena sekä lasisena. Lasi on materiaalina hygieeninen ja helposti pestävä, eikä se ime itseensä hajuja tai värejä. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö.

- Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.
- Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja kivikeraaminen allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.

Kivikeraamiset altaat ovat perinteisiä, luonnollisista raaka-aineista käsintehtyjä massa-altaita, joiden pinta on silkinkiiltävä. Jokaisesta valmistetusta altaasta tulee oma yksilöllinen tuote ja siksi ne myös saattavat poiketa hiukan toisistaan sekä mittojen että värien suhteen. Materiaalin paksuuden ansiosta altaat ovat hiljaisia ja miellyttäviä käyttää. Materiaali on lujaa ja kestää hyvin iskuja. Altaat ovat klassisen kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää. Hygieeninen ja helposti hoidettava allasmateriaali.
Blanco kivikeraaminen allas on kovan ja tiiviin lasimaisen pinnan ansiosta helppohoitoisin allasmateriaali. Lasimainen pinta hylkii likaa ja normaalikäytössä kostealla liinalla pyyhkiminen riittää altaan päivittäiseen hoitoon. Tämän lisäksi BLANCO kehittänyt altaaseen erityisen BLANCO PuraPlus pinnoitteen, joka vähentää kalkin tarttumista altaan pintaan.
Lue lisää kivikeramiikasta kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allasmateriaalikivikeramiikka
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys185 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411752
Toimitussisältö- BLANCO kivikeramiikka-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko