BLANCO ETAGON 500-U

Ceramic

Altakiinnitettävä

Saatavuus:

ETAGON 500-U kivikeraaminen, kristallinvalkoinen: Tilaustuote

ETAGON 500-U kivikeraaminen, musta: Tilaustuote

Tuotekoodi:ETAGON500UKER

1 032,92 €(833,00 € alv 0%)

Käytännöllisyyttä kolmella tasolla

Nerokkaan välitason ja vakiona altaaseen kuuluvien Etagon-kiskojen ansiosta altaassa on kolme erillistä työskentelytasoa. Näiden tasojen avulla voit työskennellä altaassa aina optimaalisesti riippumatta siitä, minkä kokoisia tai muotoisia astioita käytät.

Mallit ja kiinnitysvaihtoehdot

Blanco Etagon on saatavissa ruostumattomasta teräksestä, Silgranit -kivimassasta ja kivikeraamisena valmistettuna. Etagon-sarjan Silgranit- ja kivikeraamiset altaat ovat alta tai päältä kiinnitettäviä kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistettu Blanco Etagon on saatavissa kaikissa kolmessa kiinnitysvaihtoehdossa. Etagon-U on alta kiinnitettävä allas, joka sopii erilaisiin kivi- ja massatasoihin. Etagon-IFN ja Etagon-IFA –altaat voidaan asentaa tasoon päältäpäin, jolloin tason päälle tulee ainoastaan erittäin ohut rst reuna. Kolmas vaihtoehto on asentaa IFN tai IFA -allas huullettuna, jolloin altaan reuna asettuu tarkalleen samaan tasoon pöytätason kanssa.

Etagon-IFN on ilman hanalippaa ja Etagon-IFA mallissa altaan takana on tukeva hanalippa. Hanalipassa on erillinen kaksoisvahvistus, minkä ansiosta korkea ja painavampikin hana istuu siinä tukevasti.
Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys200 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
MateriaaliKivikeramiikka
Toimitussisältö- BLANCO kivikeramiikka-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit