BLANCO ETAGON 6

Ceramic

Päältä asennettava

Saatavuus:

ETAGON 6 kivikeraaminen, kristallinvalkoinen: Tilaustuote

ETAGON 6 kivikeraaminen, musta: Tilaustuote

Tuotekoodi:ETAGON6KER

1 133,36 €(914,00 € alv 0%)

Tyylikkään käytännöllinen

Etagon-allas tarjoaa arkea helpottavaa käytännöllisyyttä kolmella työskentelytasolla sekä altaan kanssa vakiona tulevien monitoimikiskojen avulla. Nerokkaan välitason ja vakiona altaaseen kuuluvien Etagon-kiskojen ansiosta altaassa on kolme erillistä työskentelytasoa: yksi altaan pohjalla, toinen välitasolla ja kolmas altaan päällä. Näiden tasojen avulla voit työskennellä altaassa aina optimaalisesti riippumatta siitä, minkä kokoisia tai muotoisia astioita käytät.

Blanco Etagon -altaan mukana tulevia monikäyttöisiä Etagon-kiskoja on kaksi kappaletta ja ne voi sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin joko altaan välitasolle tai pöytätasolle. Monitoimikiskot on suunniteltu sopimaan altaan muotoiluun täydellisesti ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan altaan välitasolla. Kiskoja on helppo liikutella ja ne kestävät jopa 180 C lämmön eli voit huoletta asettaa kuumankin kattilan kiskojen päälle, olivatpa kiskot sitten työskentelytason päällä tai altaan keskitasossa. Jos kiskot halutaan siirtää syrjään, pinoutuvat ne siististi päällekkäin ja kiskojen likaantuessa voit pestä ne astianpesukoneessa.
Sijoittamalla leikkuulaudan altaan ulkoreunojen päälle ja haluamasi astian sen viereen, joko altaan pohjalle tai keskitasanteelle Etagon-kiskojen päälle, saat näppärästi siirrettyä leikatut ruoka-aineet viereiseen astiaan ruuanvalmistusta varten. Etäisyys astiaan on aina optimaalinen, ruuanvalmistus nopeampaa ja työskentely leikkuulaudalla miellyttävää.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Laaja valikoima käytännöllisiä lisätarvikkeita tekee altaan käytöstä entistäkin toimivampaa.

- leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja sopii käytettäväksi niin altaan päällä, kuin pöytätasollakin.
- monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa.
- altaaseen sijoitettavat kiskot muodostavat kätevän välitason astioita varten. Silloin kun ruokaa ei valmisteta, kiskot voidaan laittaa päällekkäin käyttäen niitä esimerkiksi tiskirätin säilytyspaikkana. Pöytätasolla samat kiskot toimivat tyylikkäänä pannunalusena. Kiskojen pohjassa on tehokkaat liukuesteet, joiden ansiosta ne pysyvät tukevasti paikoillaan, oli sijoituspaikka mikä tahansa.

Etagon kiskot
- sopivat täydellisesti altaan muotoon
- tukevat ja helposti liikuteltavat
- ruostumatonta terästä
- konepesunkestävät
- pinottavat

Asennustavat ja kivikeramiikka allasmateriaali

Etagon -altaat ovat saatavissa kaikissa kahdessa kiinnitysvaihtoehdossa. Etagon-U on alta kiinnitettävä allas, joka sopii erilaisiin kivi- ja massatasoihin. Etagon-6 ja 8 –altaat voidaan asentaa mihin tahansa tasomateriaaliin päältäpäin. Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.
Kivikeramiikka on kaunis lasimainen materiaali, jonka ulkonäkö kestää aikaa ja loistelias pinta nostaa allaspisteen esille. Materiaalin kiiltävyys antaa altaalle raikkaan hohtavan ilmeen. Tyylikäs allasmateriaali sopii monenlaisiin keittiöihin. Sen kaunis pinta tulee hyvin esille niin romanttisissa tai perinteisissä keittiötyyleissä kuin modernimmissa ilmeissä. Prosessissa altaan massa laitetaan muottiin, jonka jälkeen siitä poistetaan ylimääräinen neste ja lopuksi allas saa lasimaisen pinnan sekä kovetetaan erittäin korkeassa lämpötilassa. Jokaisesta valmistetusta altaasta tulee näin oma yksilöllinen tuote ja siksi ne myös saattavat poiketa hiukan toisistaan sekä mittojen että värien suhteen.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys220 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino kaukosäädöllä
MateriaaliKivikeramiikka
Toimitussisältö- BLANCO kivikeramiikka-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko