Patentoitua tekniikkaa!

circle.tech

Täysin uudenlainen moottoriyksikkö mahdollistaa loppuunsa hiotun muotoilun ja täydellisen käryjen keräyksen yhdistämisen. Miellyttävät ruoanlaittohetket ovat taattuja kun käryjen keräys on tehokasta ja hiljaista, valaistus on hyvää sekä ympäristö on omaa makua miellyttävä.

Täydellisiä kokkaushetkiä...hyvinvointia_ilmassa

LAMPPUKUVU - TEHOKAS KÄRYJEN POISTAJA

Circle.Tech on uudenlainen liesituulettimen konsepti, jossa yhteen yksikköön on integroitu tehokas käryjen poisto, uusi muotoilu ja monipuolinen valo. Moottorin uusi patentoitu muoto poistaa tehokkaasti käryjä, mutta mahdollistaa myös uudenlaisen liesituuletin ilmeen.

Moottorikonseptin lisäksi lamppukuvuissa on otettu käyttöön uusia mielenkiintoisia materiaaleja ja värejä, jotka sopivat täydellisesti yhteen suosituimpien keittiöiden kanssa.

Kuvassa Sophie, tina.
Sophiesta on saatavissa Tinan lisäksi valkoinen, musta, patinoitu kupari ja patinoitu messinki.


patentoitu moottori

HILJAISUUS ON KÄSIN KOSKETELTAVAA

Toisin kuin perinteisissä liesituuletin moottoreissa Circle.Tech toimii vaakasuuntaisesti, jolloin ulosvirtaava ilma kulkee moottorin ympärillä olevien suodattimien läpi tasaisesti jaettuna.

Rakenteen ansiosta tuulettimen ilmanvastus on normaalia pienempi ja suodattimien pinta-ala tavallista suurempi. Käyttäjän kannalta pienempi illmanvastus tarkoittaa vähemmän ääntä ja isot suodattimet parempaa ilmanpuhdistusta.

Kuvassa Dama, valkoinen.
Damasta on saatavissa valkoisen lisäksi kupari, musta ja rst.


liesituuletin teho

UUDENLAINEN MUOTOILU JA VÄRIMAAILMA

Lamppukupujen trendikäs muotoilu ja uudet modernit värit tuovat tilaan sisustuksellisen ilmeen. Tina, kupari, messinki, musta valkoinen, rst, ... värien avulla voit rohkeasti tai hillitysti korostaa keittiösi tyyliä ja ilmettä.

Eikä vain muoto ja värit vaan myös liesituulettimien lamppumaisuus antaa sisustukselle uusia mahdollisuuksia. Tehokas valaisin toimii erinomaisena apuna ruoanlaitossa, mutta samalla se on yksi tunnelmaa luovosta elementeistä.

Kuvassa Loop, musta.
Loop on saatavissa mustan lisäksi myös valkoisena ja ruostumattomasta teräksestä


zeoliitti

MONIPUOLISET JA TEHOKKAAT SUODATTIMET SEKÄ UUDENLAINEN KÄYTTÖKYTKIN

Lamppukupuja ohjataan uudenlaisella kytkimellä, jossa painettaessa syttyvät valot ja pyörittämällä määritellään haluttu imuteho.

Kuvuissa käytetään pinta-alaltaan huomattavan suuria Carbon.Zeoliitti suodattimia, joiden puhdistusteho on maksimaalisen hyvä. Suodatin sisältää kahta eri ainetta, joiden avulla puhdistetaan ilmaa.

Lue lisää Carbon.Zeo -suodattimesta täältä.


ruoanlaitto

PARASTA MITÄ KEITTIÖÖSI ON KEKSITTY

Erinomainen suunnittelu, upeat materiaalit ja erityisosaaminen tuulettimien valmistuksessa nostaa Falmec tuulettimet omalle tasolleen. Niiden ainutlaatuinen muotoilu sekä loppuun hiottu suodatinteknologia takaavat miellyttäviä ruoanvalmistushetkiä.


Lataa Circle.Tech esite