FALMEC LOOP

75 cm, rst

saarekemalli

1 - FALMEC LOOP Näytä suurempana

  Saatavuus: Ei varastossa

  Tuotekoodi:804996

  3 013,20 €

  Uudenlainen lamppukupu

  Circle.Tech tuotteissa käytetään uudenlaista patentoitua moottoriyksikköä,

  jossa yhteen kokonaisuuteen on integroituna tehokas käryjen poisto ja ilmansuodatus. Circle.Tech -mallisto sisältää viimeisimpiä liesituuletintrendejä, upeita värejä ja uusia muotoja.

  Toisin kuin perinteiset liesikuvut, Circle.Tech suodatusyksikkö suodattaa ilmaa vaakasuoraan eikä pystysuoraan. Ilma johdetaan moottoria ympäröivän ja tasaisesti jakautuneen suodatusyksikön läpi. Suodattimen laajan pinta-alan ansiosta tuulettimen imukyky ja suodatustulos ovat erinomaisia. Tuuletin on myös äärimmäisen hiljainen suhteessa suorituskykyyn, koska ulosvirtaavan ilman tasapainoinen jakautuminen vähentää turbulenssia ja pienentää ilmavirrasta aiheutuvaa ääntä.
  Tuulettimissa käytettävä Carbon.Zeo -filtteri/suodatin takaa maksimaalisen hajujen ja käryjen poiston ilmasta.

  Circle.Tech tuulettimet sopivat hyvin kaiken kokoisiin tiloihin. Hyvän käryjen poiston lisäksi erityisesti saarekekeittiöissä ne ovat näyttäviä sisustuselementtejä. Asennus on helppoa ja tapahtuu vaijereilla kattoon. Kuvut sopivat lähes kuinka korkeaan huoneeseen tahansa, sillä lisävarusteena hankittavilla vaijereilla maksimi huonekorkeus on jopa 5 metriä.

  Aktiivihiili ja zeoliitti suodattavat ilmaa luonnollisella tavalla

  Ainutlaatuinen Carbon-Zeo suodatin koostuu aktiivihiilestä ja zeoliitista. Suodattimet poistavat ilmasta hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta kahden yllä mainitus materiaalin avulla. Tämän ansiosta puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa.

  - aktiivihiili on pieniä hiilipartikkeleita, jotka sitovat käryjä ja hajuja pintaansa
  - zeoliitillä on hiiltä tehokkaampi kyky poistaa ilmasta epäpuhtaita kaasuja sekä hajuja. Zeoliitti pystyy myös imemään itseensä osan läpi virtaavasta kosteudesta, joka on ilman puhdistamisen kannalta erityisen tärkeää silloin kun valmistetaan ruokaa höyryttämällä.

  Tavallisissa liesituulettimien käryjä poistavissa suodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä, jolloin suodatin on myös vaihdettava noin 3 – 6 kk välein. Carbon.zeo suodattimen käyttöikä on keskimäärin 3 vuotta. Käytöstä riippuen suodatin tulee aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja vaihtaa uuteen noin kolmen vuoden käytön jälkeen. Aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla suodatin 200 C asteiseen uuniin kahden tunnin ajaksi.

  Liesituulettimen asennus

  Asennus on helppoa ja tapahtuu vaijereilla kattoon. Kuvut sopivat lähes kuinka korkeaan huoneeseen tahansa, sillä lisävarusteena hankittavilla vaijereilla maksimi huonekorkeus on jopa 5 metriä.


  Loop | äänitaso (I.E.C.60704-2-13):
  1-nopeus 48 dB
  2-nopeus 54 dB
  3-nopeus 61 dB
  4-nopeus 67 dB

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:804996
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  Jatkovaijerin kanssamax. 511 cm
  Sopii huonekorkeuteen207 - 281 cm
  Kuvun leveys74,2 cm