FALMEC DAMA

60 cm, kupari

saarekemalli

1 - FALMEC DAMA Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:804972

2 865,64 €

Uudenlainen lamppukupu

Lamppukuvuissa käytetään uudenlaista patentoitua Circle.Tech -moottoriyksikköä, jossa yhteen kokonaisuuteen on integroituna tehokas käryjen poisto ja ilmansuodatus. Lamppukupumallisto sisältää viimeisimpiä liesituuletintrendejä, upeita värejä ja uusia muotoja.


Toisin kuin perinteiset liesikuvut, Circle.Tech moottoriyksikköyksikkö suodattaa ilmaa vaakasuoraan eikä pystysuoraan. Ilma johdetaan moottoria ympäröivän ja tasaisesti jakautuneen suodatusyksikön läpi. Suodattimen laajan pinta-alan ansiosta tuulettimen imukyky ja suodatustulos ovat erinomaisia. Tuuletin on myös äärimmäisen hiljainen suhteessa suorituskykyyn, koska ulosvirtaavan ilman tasapainoinen jakautuminen vähentää turbulenssia ja pienentää ilmavirrasta aiheutuvaa ääntä. Lampputuulettimet sopivat hyvin kaiken kokoisiin tiloihin. Hyvän käryjen poiston lisäksi erityisesti saarekekeittiöissä ne ovat näyttäviä sisustuselementtejä.
Asennus on helppoa ja tapahtuu vaijereilla kattoon. Kuvut sopivat lähes kuinka korkeaan huoneeseen tahansa, sillä lisävarusteena hankittavilla vaijereilla maksimi huonekorkeus on jopa 5 metriä.

Monipuoliset toiminnot

NOPEUDET

1-nopeus: pitää ilman puhtaana matalalla energiankulutuksella
2-nopeus: liesituulettimen normaali käyttötila
3-nopeus: voimakkaiden hajujen ja höyryjen poistaminen
4-nopeus: hajujen ja höyryjen nopea poistaminen

TIMER (voidaan aktivoida kauko-ohjaimella, vilkkuva valo)
Liesituulettimen automaattinen sammutus 15 min jälkeen. Ruoanlaiton jälkeen jätä tuuletin päälle, kunnes kaikki höyryt ja hajut on imetty pois. Helpoiten tämä onnistuu tuulettimen TIMER -ajastintoiminnolla.

SUODATINHÄLYTYS (moottori OFF)
Rasvanpoistosuodattimien huolto tulee suorittaa noin 30 käyttötunnin jälkeen. Liesituuletin ilmoittaa kun aika on kulunut, jonka jälkeen puhdista suodattimet ja paina 4 sekuntia laskurin nollaamiseksi.

Aktiivihiili ja zeoliitti suodattavat ilmaa luonnollisella tavalla

Ainutlaatuinen Carbon-Zeo suodatin koostuu aktiivihiilestä ja zeoliitista. Suodattimet poistavat ilmasta hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta kahden yllä mainitus materiaalin avulla. Tämän ansiosta puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa.

- aktiivihiili on pieniä hiilipartikkeleita, jotka sitovat käryjä ja hajuja pintaansa
- zeoliitillä on hiiltä tehokkaampi kyky poistaa ilmasta epäpuhtaita kaasuja sekä hajuja. Zeoliitti pystyy myös imemään itseensä osan läpi virtaavasta kosteudesta, joka on ilman puhdistamisen kannalta erityisen tärkeää silloin kun valmistetaan ruokaa höyryttämällä.

Tavallisissa liesituulettimien käryjä poistavissa suodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä, jolloin suodatin on myös vaihdettava noin 3 – 6 kk välein. Carbon.zeo suodattimen käyttöikä on keskimäärin 3 vuotta. Käytöstä riippuen suodatin tulee aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja vaihtaa uuteen noin kolmen vuoden käytön jälkeen. Aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla suodatin 200 C asteiseen uuniin kahden tunnin ajaksi.

Tuotekoodi:804972
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriKupari
Jatkovaijerin kanssamax. 511 cm
Sopii huonekorkeuteen207 - 281 cm
Kuvun leveys60,4 cm
Asennus- ja käyttöohjeet

Tuotteeseen liittyvät artikkelit