BLANCO LATO

mattamusta

Pesuaineannostelija

Uusi LATO mattamusta pesuaineannostelija Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 29.06.2022

Tuotekoodi:211091

125,24 €(101,00 € alv 0%)

Integroidut pesuaineannostelijat vapauttavat tilaa altaan ympärillä

Keittiöhanan viereen asennettava pesuaineannostelija on siisti ja pöytätilaa säästävä altaan lisätarvike. Tiskiaineannostelija on rauhallisen mattamusta pinnaltaan ja sopii tyylikkäästi yhteen niin mustan kuin värillisen keittiöaltaan tai hanan pariksi.

Pesuaineannostelija on helppo täyttää päältä nostamalla annostelija ylös ja valuttamalla tiskiaine suoraan täyttöastiaan.

Pesuaine aina käden ulottuvilla

Jokaisessa keittiössä tarvitaan pesuaineita lähes päivittäin, vaikka suurin osa tiskeistä hoituisikin astianpesukoneessa. Astianpesuaineen on tärkeää olla käden ulottuvilla silloin, kun sitä kaivataan, oli kyse sitten pienten tai suurien astioiden tiskaamisesta tai käsien pesusta ennen ruoanlaiton aloittamista.

Kun tiskiaineen pesuaineannostelija on altaan vieressä paikoilleen tasoon kiinnitettynä, ei tarvitse huolehtia kaatuilevista ja sinne tänne roiskivista tiskiainepulloista. Kiinnitettyä pesuaineannostelijaa on helppo käyttää märillä tai liukkailla käsillä tai jopa yhdellä kädellä, sillä yksi painallus annostelee kädellesi tai astiaan juuri sopivan määrän pesuainetta.

Pesuaineannostelijaa varten tasoon tehtävä reikä 35 mm.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:211091

Tuotteeseen liittyvät artikkelit