BLANCO ATTIKA XL 60

Ruostumaton teräs 18/10

ATTIKA XL 60 Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:105630

2 145,20 €495,00 €(399,19 € alv 0%)

Moderni ja elegantti

Selkeälinjainen, ryhdikäs ja moderni allas, jonka eleettömän tyylikäs muotoilu on aivan loppuun asti hiottu. Blanco SteelArt -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman erittäin korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Jokainen SteelArt-allas on valmistettu yksilöllisesti korkealla ammattitaidolla ja uusinta valmistustekniikkaa hyödyntäen. Allas on suunnattu high-end markkinoille vaativille kuluttajille. Erotuksena muihin malleihin Attikassa on korotettu 23mm kehys, joka nousee pöytätasosta. Reilun kokoinen, 500mm x 400mm allas 210mm syvyydellä.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:105630
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys210 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko