FALMEC DOWNDRAFT

120 cm, valkoinen/musta/rst

pöytämalli

Saatavuus:

FALMEC Downdraft 120, valkoinen, pöytämalli: Tilaustuote

Tuotekoodi:DOWNDRAFT120

3 645,60 €(2 940,00 € alv 0%)

Pöytätasosta nouseva tuuletin

Pöytätasoon upotettava tuuletin, joka on saatavissa 90 ja 120 cm levyisenä sekä kiinteällä että erillisellä moottorilla. Tuuletin nousee jopa 40 cm pöytätasosta, mikä parantaa oleellisesti kärynkeräystä verrattuna 30 cm nouseviin malleihin.


Valaistuksena tehokas LED.

Carbon.Zeo kaksoissuodatin (lisävaruste)

Aktiivihiili ja zeoliitti suodattavat käryt tehokkaasti. Ainutlaatuinen Carbon-Zeo suodatin koostuu aktiivihiilestä ja zeoliitista, joiden avulla puhdistetaan ilmaa mahdollisimman tehokkaasti.

Aktiivihiili on pieniä hiilipartikkeleita, jotka sitovat käryjä ja hajuja pintaansa. Yleisesti liesituulettimien käryjä poistavissa suodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä ja lisäksi suodatin on vaihdettava noin 3 – 6 kk välein.
Carbon.zeo suodattimissa käytetään aktiivihiilen lisäksi zeoliittia, jolla on hiiltä tehokkaampi kyky poistaa ilmasta epäpuhtaita kaasuja sekä hajuja. Zeoliitti pystyy myös imemään itseensä osan keittämisen aikana syntyvästä vesihöyrystä, joka on erityisen tärkeää kun ruokaa valmistetaan höyryttämällä.
Carbon.zeo suodattimet poistavat ilmasta hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta kahden eri materiaalin avulla. Tämän ansiosta puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa.
Carbon.Zeo suodatin on erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Käytöstä riippuen suodatin tulee pestä/aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja vaihtaa uuteen noin kolmen vuoden käytön jälkeen. Aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla suodatin 200 C asteiseen uuniin kahden tunnin ajaksi.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Kuvun leveys120 cm
EnergialuokkaB