BLANCO LANTOS 9 E-IF

Ruostumaton teräs 18/10

LANTOS 9 E-IF Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1026IF

450,12 €(363,00 € alv 0%)

Kattava valikoima kaikenlaisiin tasoihin

Blanco Lantos -tuoteperhe sisältää valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Selkeälinjainen muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Altaissa on tyylikäs IF-reuna, joka mahdollistaa useamman asennustavan ja asettuu päältä asennettuna lähes pöytätason tasalle. Asennus voidaan tehdä myös käänteisenä, eli allas voi olla joko oikealla tai vasemmalla. Altaan erikoisempi muoto sopii hyvin myös kulmaan tai saarekkeeseen. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava IF-reunainen allas voidaan asentaa pöytäpinnan päälle, huullettuna samaan tasoon pöytätason kanssa tai liimata laminaatin alle. Päältä asennettuna altaaseen jää vain noin 1 mm korkuinen RST-reuna. IF-reunainen allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1026IF
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys160 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
Huolto-ohje Materiaali info Prevex Smartloc asennusohje Upotusaukkotiedot Vihanneskulho info