LAPETEK FORMA 500-U

Ruostumaton teräs 18/10

Altakiinnitettävä

FORMA 500-U Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:106230

189,72 €(153,00 € alv 0%)

Monipuolinen suosikkimalli

Lapetek Forma -allasperhe sisältää kolme suosikkimallia keittiöön ja apukeittiöön. Kulmien pyöristyssäde (R 60 mm) ja reilu allassyvyys (175 mm) antavat hyvin tilaa niin ruoan esivalmistelulle kuin isojenkin astioiden tiskaamiseen. Altaan hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekevät Forma-altaista helposti puhtaana pidettäviä. FORMA 500 sopii 60 cm allaskaappiin ja siinä on vastaavat kulmien pyöristykset ja allassyvyys kuin kapeammassa mallissa. Suuremman leveytensä ansiosta allas vielä huomattavasti Forma 400-IFA-mallia tilavampi.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Forma-altaisiin on saatavissa käytännöllinen lasileikkuulauta. Korkealaatuinen lasileikkuulauta on sekä hygieeninen että tyylikäs. Lauta sopii altaan päälle, minkä lisäksi sitä voidaan käyttää minkä tahansa altaan vieressä pöytätasolla. Lasileikkuulaudan väri on hillitty hopeanharmaa, joka mukautuu tyylikkäästi kaikenlaisten allas- ja pöytätasomateriaalien väriin.


Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.

Laadukkaalla ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin.
Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:106230
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys175 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko