BLANCO CRONOS XL 8-IFN

Ruostumaton teräs 18/10

CRONOS XL 8-IFN Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1434IFN

2 752,80 €(2 220,00 € alv 0%)

Upea ja erilainen

Maalaisromanttis-industriaalinen Blanco Cronos XL 8 allas on varma katseenvangitsija jokaisessa keittiössä. Altaan muotoilu mukailee modernilla tavalla viime vuosien suositun keraamisen altaan muotokieltä, johon harjattu ruostumaton teräs luo aivan uudenlaisen ilmeen. Harmonisen eleetön pinta antaa altaalle omanlaisen hillityn ilmeen. Allas on suunnattu high-end markkinoille vaativille kuluttajille Materiaali ja pintakäsittely antavat altaalle viimeistellyn design-ilmeen.
Allas on saatavilla -IF mallina, jossa reuna on kiinni pöytätasossa sekä tason alapintaan asennettavana -U mallina.
XL-kokoisen altaan syvyys on 190 mm ja etureunan korkeus vakion 200 mm. Etureuna voidaan tehdä erikoistilauksesta kalustevalmistajan mallistoon sopivalla mitoituksella (201 mm - 291 mm).

Cronos-tarvikkeet ja -lisävarusteet

Cronos XL 8-IF -altaaseen on saatavissa laadukas pähkinäpuinen leikkuulauta ja monitoimikiskot, jotka molemmat asettuvat tukevasti altaan päälle. Molemmat ovat tyylikkään näköisiä ja sopivat hyvin käytettäväksi myös pöytätasolla. Monitoimikiskot ovat liukuestetassujen ansiosta tukeva alusta kuumille astioille ja leikkuulauta toimii tyylikkäänä tarjottimena.
Altaan pohjaventtiili on vakiona manuaalinen, jonka voit avata ja sulkea kääntämällä roskasihtiventtiiliä. Halutessasi voit tilata erillisen kaukosäädön sulkemaan ja avaamaan pohjaventtiilin. Pohjaventtiilin kaukosäätönuppi asennetaan pöytätasoon.

Ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin.
Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1434IFN
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys80 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit