LAPETEK FORMA 400-IFA + ROUND-A

allas+hana setti

rst + kromi

FORMA 400-IFA + ROUND-A Näytä suurempana

  Saatavuus: Varastossa

  Tuotekoodi:10624K2

  715,48 €(577,00 € alv 0%)

  Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta veloituksetta

  Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. LAPETEK FORMA -altaan kulmien pyöristyksellä (R60 mm) ja syvällä altaalla (175 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Altaan hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä, joka yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekee Forma-altaista helposti puhtaana pidettäviä. Lippa on myös kaksoisvahvistettu, jolloin korkeakin hana istuu siinä tukevasti.

  Allas on saatavissa erillisenä tuotteena tai pakettina, jolloin voit valita altaan pariksi jonkun kolmesta Lapetek-hanasta. Kun tilaat altaan ja hanan pakettina, saat laadukkaan leikkuulaudan veloituksetta.

  Pakettiin kuuluu laadukas hana

  Moderni muotoilu laadukkaat yksityiskohdat näkyvät LAPETEK ROUND-A hanan yksityiskohdissa. LAPETEK ROUND-A hanassa on sen runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä, se kuuluu ääniluokkaan 1 ja sillä on suomalainen VTT:n sertifikaatti.

  Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös helppokäyttöinen. LAPETEK ROUND-A hanassa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi juoksuputken alla ja hanojen korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla.

  Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

  FORMA pakettiin kuuluu laadukas kaksoisrakenneleikkuulauta. Saarni/komposiittileikkuulauta on moderni ja vääntyilemätön vaihtoehto perinteiselle puuleikkuulaudalle. Leikkuulauta istuu tukevasti altaaseen, mutta tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sitä voi käyttää myös tarjottimena tai alustana ruokapöydällä.

  Kaksoisrakenteinen leikkuulauta yhdistää massiivipuun ja komposiittimateriaalien parhaat puolet. Luonnollinen ja tyylikäs puupinta leikkuulaudan päällä sekä pohjassa antaa miellyttävän käyttötuntuman. Välissä oleva korkeapainelaminaatti mahdollistaa massiivipuuhun verrattuna mittatarkemman, kevyemmän ja myös vääntyilemättömämmän leikkuulaudan.
  Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:10624K2
  Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
  Altaan kiinnitystapaHuullettava
  Allaskaapin minimileveys45 cm
  Pääaltaan syvyys175 mm
  Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
  MateriaaliRuostumaton teräs

  Tuotteeseen liittyvät artikkelit