LAPETEK LUNA 340-IFA +

LAPETEK LINA 10-A + L.LAUTA

rst + kromi

Luna 340-IFA + Lina 10-A Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1431K1

612,56 €195,92 €(158,00 € alv 0%)

Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta

Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. LAPETEK LUNA 340 IFA on pienen keittiön tai apukeittiön tilaihme. Altaan kulmien pienellä pyöristyksellä (R25 mm) ja syvällä altaalla (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä, joka yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekee LUNA-altaista helposti puhtaana pidettäviä. Hanalippa on myös kaksoisvahvistettu, jolloin korkeakin hana istuu siinä tukevasti.

Allas on saatavissa erillisenä tuotteena tai pakettina, jolloin voit valita altaan pariksi jonkun kolmesta Lapetek-hanasta. Kun tilaat altaan ja hanan pakettina, saat laadukkaan leikkuulaudan veloituksetta.

Pakettiin kuuluu laadukas hana

Moderni muotoilu ja laadukkaat yksityiskohdat näkyvät LAPETEK LINA-10 -hanan yksityiskohdissa. LAPETEK LINA-10 hanassa on sen runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä, se kuuluu ääniluokkaan 1 ja sillä on suomalainen VTT:n sertifikaatti.

Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

LUNA pakettiin kuuluu laadukas kaksoisrakenneleikkuulauta. Saarni/komposiittileikkuulauta on moderni ja vääntyilemätön vaihtoehto perinteiselle puuleikkuulaudalle. Leikkuulauta istuu tukevasti altaaseen, mutta tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sitä voi käyttää myös tarjottimena tai alustana ruokapöydällä.

Kaksoisrakenteinen leikkuulauta yhdistää massiivipuun ja komposiittimateriaalien parhaat puolet. Luonnollinen ja tyylikäs puupinta leikkuulaudan päällä sekä pohjassa antaa miellyttävän käyttötuntuman. Välissä oleva korkeapainelaminaatti mahdollistaa massiivipuuhun verrattuna mittatarkemman, kevyemmän ja myös vääntyilemättömämmän leikkuulaudan.
Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1431K1
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys40 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- LAPETEK rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK Lina 10-A hana apk-liitännällä, kromi
- leikkuulauta