LAPETEK LUNA 500-IFA + LINO 30-A

allas+hana setti

rst + kromi

LUNA 500-IFA + LINO 30-A Näytä suurempana

  Saatavuus: Varastossa

  Tuotekoodi:1433K3

  682,00 €

  Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta veloituksetta

  Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. LAPETEK LUNA 500-IFA altaan kulmien pienellä pyöristyksellä (R25 mm) ja syvällä altaalla (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä, joka yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekee LUNA-altaista helposti puhtaana pidettäviä. Hanalippa on myös kaksoisvahvistettu, jolloin korkeakin hana istuu siinä tukevasti.

  Allas on saatavissa erillisenä tuotteena tai pakettina, jolloin voit valita altaan pariksi jonkun kolmesta Lapetek-hanasta. Kun tilaat altaan ja hanan pakettina, saat laadukkaan leikkuulaudan veloituksetta.

  Pakettiin kuuluu laadukas hana

  Moderni muotoilu laadukkaat yksityiskohdat näkyvät LAPETEK LINO-30 hanan yksityiskohdissa. LAPETEK LINO-30 hanassa on sen runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä, se kuuluu ääniluokkaan 1 ja sillä on suomalainen VTT:n sertifikaatti.

  Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös helppokäyttöinen. LAPETEK LINO-30 hanassa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi juoksuputken alla ja hanojen korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla.

  Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

  LUNA pakettiin kuuluu laadukas kaksoisrakenneleikkuulauta. Saarni/komposiittileikkuulauta on moderni ja vääntyilemätön vaihtoehto perinteiselle puuleikkuulaudalle. Leikkuulauta istuu tukevasti altaaseen, mutta tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sitä voi käyttää myös tarjottimena tai alustana ruokapöydällä.

  Kaksoisrakenteinen leikkuulauta yhdistää massiivipuun ja komposiittimateriaalien parhaat puolet. Luonnollinen ja tyylikäs puupinta leikkuulaudan päällä sekä pohjassa antaa miellyttävän käyttötuntuman. Välissä oleva korkeapainelaminaatti mahdollistaa massiivipuuhun verrattuna mittatarkemman, kevyemmän ja myös vääntyilemättömämmän leikkuulaudan.
  Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

  Tuotekoodi:1433K3
  Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
  Allaskaapin minimileveys60 cm
  Pääaltaan syvyys190 mm
  Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
  MateriaaliRuostumaton teräs
  Asennus- ja käyttöohjeet