BLANCO CLARON XL 60-IF SteamerPlus

Ruostumaton teräs 18/10

CLARON XL 60-IF SteamerPlus Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:10630IFN

1 163,12 €(938,00 € alv 0%)

Luxus RST mallisto

Moderni allas, jonka eleettömän tyylikäs muotoilu on aivan loppuun asti hiottu. Blancon korkeimman segmentin altaat kuuluvat Blanco SteelArt tuotemerkin alle ja ne täyttävät vaativimmankin altaan käyttäjän toiveet. Niissä näkyy Blancon vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito tehdä ruostumattomasta teräksestä ajattoman tyylikkäitä altaita, joissa jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva vihanneskulho ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

SteamerPlus

Allas on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen höyrykypsennyksessä käytettävien GN-astioiden kanssa. Altaat on mitoitettu siten, että höyryuuneissa käytettävät GN-astiat voidaan nostaa suoraan altaan päälle. GN-kypsennysastiat ja uunipellit istuvat tukevasti leveän altaan reunoihin ripustettuna. Käytön jälkeen kypsennysastiat ja uunipellit on kätevä puhdistaa ja liottaa erikoissyvässä altaassa. Suuretkin uunipellit mahtuvat sinne kokonaan.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava IF-reunainen allas voidaan asentaa pöytäpinnan päälle, huullettuna samaan tasoon pöytätason kanssa tai liimata laminaatin alle. Päältä asennettuna altaaseen jää vain noin 1 mm korkuinen RST-reuna. IF-reunainen allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:10630IFN
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411774
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko