BLANCO ZEROX 700-U

RST Durinox

Altakiinnitettävä

ZEROX DURINOX 700-U Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:1405U

834,52 €

Ainutlaatuinen materiaali yhdistettynä käsintehtyyn yksilöllisyyteen

Kattava ja keskenään yhdisteltävä sarja kulmikkaita altaita, joissa pyöristykset on viety minimiin. Blancon korkeimman segmentin altaat kuuluvat Blanco SteelArt tuotemerkin alle ja ne täyttävät vaaativimmankin altaan käyttäjän toiveet loppuun saakka hiotulla muotoilulla ja ominaisuuksilla. Niissä näkyy Blancon vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito tehdä ruostumattomasta teräksestä ajattoman tyylikkäitä altaita, joissa jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja. Pohjaventtiilinä on Blancon ainutlaatuinen InFino, joka sen lisäksi että kerää erittäin tehokkaasti kaikki ruoan tähteet, sopii tyyliltään täydellisesti SteelArt altaiden minimalistiseen muotoiluun.

RST Durinox

Durinox on noin kaksi kertaa kovempaa kuin normaali ruostumaton teräs, minkä ansiosta sen pinta on kovempi ja kestää paremmin kulutusta. Valmistusprosessissa altaan pinta tiivistetään ja samalla siitä tulee tyylikkään mattamainen. Tämän lisävaiheen ansiosta Durinox altaat ovat helppohoitoisempia kuin normaalit rst altaat.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.


Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotekoodi:1405U
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys80 cm
Pääaltaan syvyys185 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Upotusaukkotiedot
Muut dokumentit
Asennus- ja käyttöohjeet