FALMEC PLANE-V NRS®

90/120 cm, ruostumaton teräs

saarekemalli

FALMEC PLANE-V NRS, 90/120, saarekemalli Näytä suurempana

  Saatavuus:

  FALMEC Plane-V 120 NRS®, rst, saarekemalli: Ei varastossa

  FALMEC Plane-V 90 NRS®, rst, saarekemalli: Tulossa 08.10.2020

  Tuotekoodi:PLANEVNRS

  1 872,40 €(1 510,00 € alv 0%)

  Linjakas saarekemallin liesikupu

  FALMEC PLANE-V liesikuvut ovat saarekkeeseen asennettavia malleja, joille on ominaista erittäin laadukas viimeistely. Tehokas käryjenpoisto, LED-valaisimet ja konepestävät rasvasuodattimet helpottavat jokapäiväisiä arkirutiineja. Muotoilultaan pelkistetyn linjakas liesikupu sulautuu tyylikkäästi moderniin keittiöön ja monipuolinen mallivalikoima mahdollistaa jokaiselle sopivan tuotteen omien mieltymysten mukaan. FALMEC PLANE-V on saatavissa 90 cm leveänä mallina ruostumattomasta teräksestä ja valkoisena sekä 120 cm leveänä ruostumattomasta teräksestä. FALMEC PLANE-V NRS on saatavissa ainoastaan ruostumattomasta teräksestä 90 cm ja 120 cm.


  FALMEC PLANE-V malliston NRS versio (Noice reduction system) on hiljaisuutta arvostavan valinta. Siinä yhdistyvät samat laadukkaat yksityiskohdat kuin PLANE-V -mallissa ja markkinoiden hiljaisin liesituuletintekniikka. Ihmiskorvalla kuultuna PLANE-V NRS on jopa noin puolet hiljaisempi ( yli 10 dB(A)) kuin normaalit liesituulettimet. FALMEC PLANE-V NRS on saatavissa 90 cm ja 120 cm leveänä mallina ruostumattomasta teräksestä.

  NRS® takaa hiljaisuuden

  Innovatiivisen NRS®-tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuoteperheen, jossa suorituskyky, käytännöllisyys ja hiljaisuus yhdistyvät. Voit laittaa ruokaa, työskennellä, puhua, kuunnella musiikkia ilman muuta tavallista taustamelua, unohtamatta kuitenkaan liesituulettimen suorituskykyä.


  Liesituulettimien hiljaisuus perustuu ainutlaatuiseen tapaan hallita ilmavirtauksia, jolloin pystytään eliminoimaan niistä aiheutuvia ääniä. Toinen merkittävä seikka ovat valitut materiaalit. Liesituulettimen rakenteissa ja mukana tulevassa hormistossa on käytetty ääntäeristäviä materiaaleja, joiden avulla äänitaso entisestäänkin alenee. Parhaimmillaan ero normaalikupuun voi olla jopa yli 80 %.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  Jatkohormin kanssamax. 337 cm
  Aktiivihiilen kanssamax. 337 cm
  EnergialuokkaB