FALMEC CIELO 120

120 cm, kattomalli

valkoinen/lasi

FALMEC CIELO 120, valkoinen/lasi Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:801143

3 075,20 €

Puhtaan raikas ja eleetön kattotuuletin

Katon pintaan asennettava FALMEC CIELO ei vaadi katolta minkäänlaista upotussyvyyttä. Näin kattotuuletin ratkaisun voi valita niihinkin keittiöihin, joissa kaikenlainen upottaminen on mahdotonta. Suoralinjainen valkoista lasia oleva FALMEC CIELO sulautuu eleettömyydellään huomaamattomasti katon kaunisteeksi. Tuulettimen ohjaus tapahtuu kaukosäätimen avulla.

Asennus

Tuuletinta ei tarvitse upottaa kattorakenteen sisään vaan se on pintaan asennettava. FALMEC CIELO on yksinkertainen asentaa ja soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin.

Ominaisuudet

Käyttömukavuutta lisäävät kaukosäädin, ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto.


Aktiivihiili ja zeoliitti suodattavat käryt tehokkaasti. Ainutlaatuinen Carbon-Zeo suodatin koostuu aktiivihiilestä ja zeoliitista, joiden avulla puhdistetaan ilmaa mahdollisimman tehokkaasti.
Aktiivihiili on pieniä hiilipartikkeleita, jotka sitovat käryjä ja hajuja pintaansa. Yleisesti liesituulettimien käryjä poistavissa suodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä ja lisäksi suodatin on vaihdettava noin 3 – 6 kk välein.
Carbon.zeo suodattimissa käytetään aktiivihiilen lisäksi zeoliittia, jolla on hiiltä tehokkaampi kyky poistaa ilmasta epäpuhtaita kaasuja sekä hajuja. Zeoliitti pystyy myös imemään itseensä osan keittämisen aikana syntyvästä vesihöyrystä, joka on erityisen tärkeää kun ruokaa valmistetaan höyryttämällä.
Carbon.zeo suodattimet poistavat ilmasta hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta kahden eri materiaalin avulla. Tämän ansiosta puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa.
Carbon.Zeo suodatin on erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Käytöstä riippuen suodatin tulee pestä/aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja vaihtaa uuteen noin kolmen vuoden käytön jälkeen. Aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla suodatin 200 C asteiseen uuniin kahden tunnin ajaksi.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:801143
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriValkoinen
Sopii huonekorkeuteensuositeltava max.etäisyys keittotasosta 150 cm
Kuvun leveys120 cm